میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
تاپیک اخرمو ببینی مشکل خودمم همینه من شنیدم برای جوش یکی گفت شب که میخوای بخوابی بتادین رو با شامپو بچه قاطی کن با لیف خیلی نرمو اروم بزن به جوشا تا صبح بمونه صبح خشک میشه جوشا خوب میشه من که امتحان نکردم ولی میگن خوب میشه
خودم ن دوستم صورتش خییییییلی جوش داشت تو سن بلوغم بود جوری بود ک اصن پوست پیدانبود فقط حوش بود چندجلسه زالوگزاشت الان صورتش صاف صافه
فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
نزن پیشوینی سیبیل اینجاها بزن جایی که جوش داره نزن بند تجدیدش میکنه ..من یه مدت خیلی داشت صورتم حتی جاش مونده بود خداروشکر رفع شد رعایت کردم جاشم کمرنگ شد الان دیگه سالی ماهی شاید یه دونه بزنه
اگر ازمایش دادی و مشکلی نداری پس باید یا راکوتان استفاده کنی که عوارض خودشو داره یا یه روتین پوستی عالی داشته باشی تا جوشات درمان بشن. اگر پوستتت خیلی چربه ترکیب اب و سرکه سیب خانگی هرشب به مدت ده دقیقه ربع ساعت استفاده کن بعدش با اب بشور و مرطوب کننده مخصوص پوستت بزن این تا حد زیادی چربی پوستت رو کنترل میکنه