2777
2789

من صورتم خیلی پر جوش هست که متاسفانه جاشون میمونه 

دکترم رفتم تاثیری نداشته کسی هستکه اینجوری بوده بعد صورتش درمان شده باشه اگه ارع چه دارویی مصرف کردین؟

لایک لطفا 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد زینک اکساید اگه بهت برداره خوبه...ماست ونشاسته مرتب بزن ..علتشو پیدا کن شکلات اینام نخور..

یه مدت اصلاح نکن با بند اگه تیغ برمیداره بزن ..ژل شستشو صبح وشب استفاده کن ..سعید کن کرم های ارایشی نزنی تا خوب بشن بعد بزنی چون تشدیدشون میکنه

زالو بزارخییلی خوبه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تاپیک اخرمو ببینی مشکل خودمم همینه  من شنیدم برای جوش یکی گفت شب که میخوای بخوابی  بتادین رو با شامپو بچه قاطی  کن با لیف  خیلی  نرمو اروم بزن به جوشا تا صبح بمونه صبح خشک میشه جوشا خوب میشه من که امتحان نکردم ولی میگن خوب میشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

شما امتحان کردین تاثیر داشته؟

خودم ن دوستم صورتش خییییییلی جوش داشت تو سن بلوغم بود جوری بود ک اصن پوست پیدانبود فقط حوش بود چندجلسه زالوگزاشت الان صورتش صاف صافه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اخه تیغ رو روی جوش نمیشه که زد

نزن پیشوینی سیبیل اینجاها بزن جایی که جوش داره نزن بند تجدیدش میکنه ..من یه مدت خیلی داشت صورتم حتی جاش مونده بود خداروشکر رفع شد رعایت کردم جاشم کمرنگ شد الان دیگه سالی ماهی شاید یه دونه بزنه

اگر ازمایش دادی و مشکلی نداری پس باید یا راکوتان استفاده کنی که عوارض خودشو داره یا یه روتین پوستی عالی داشته باشی تا جوشات درمان بشن. اگر پوستتت خیلی چربه ترکیب اب و سرکه سیب خانگی هرشب به مدت ده دقیقه ربع ساعت استفاده کن بعدش با اب بشور و مرطوب کننده مخصوص پوستت بزن این تا حد زیادی چربی پوستت رو کنترل میکنه

خودم ن دوستم صورتش خییییییلی جوش داشت تو سن بلوغم بود جوری بود ک اصن پوست پیدانبود فقط حوش بود چندجل ...

اهان ولی یکم ترسناکه شاید پوست عفونت کنه یا میکروب بیاد از زالوها