زیر دلم درد داره و شبیه حالت پریودیه ولی پری نمیشم چون شیر میدم
رابطه هامم محافظت شده بوده ولی باز میترسم
امروز ی بی بی میزنم
پفک نمکی سابق هستمبرای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسیاز الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.
فامیلمون داره بعد بچه هاش به هیچ وجه تو کالا سکه نمیشینن وقتی میبرتشون بیرون اون اولی هم بغل میخواد دوتا بچه رو باهم بغل میکنه😁 یا سه تایی باهم میرن دستشویی تنها واینمیستن بچه هاش. کلا همه کاراش دوبل شده دیگه باید دوباره غذا دهن بزاره دوبار بچه بخوابونه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بچه های خواهرم رو بگم وقتی بچه بودن خیلی سخت بود مخصوصا دختر بزرگش که حسادت میکرد و بنده خداها خیلی اذیت شدن. دایم خونه صدای دعوا و جیغ و گریه بود. الان ۴-۷ ساله هستن عالی ان. اونا همش باهم بازی میکنن خواهرم به کاراش میرسه. بچه دوم ناخواسته بود ولی الان همش میگه خدا رو شکر آوردم خیلی راضی ام چون کارم کمتر شده و بچه اولش دیگه خیلی نیاز به توجه نداره دایم با برادرش سرگرمه.
من الان باردارم پسرم ۹ ماهشه سخته تازه دو ماه هستم
وای عزیزم بغل کردن بچه برات سخت نشده. عوض کردن و ایناش چی؟ ایشالا به سلامتی دنیا بیاد و خدا حفظ کنه بچه های گلتو
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست