سلام من خیلی کمبه خانوادم و خانواده همسرم بخاطر کرونا سر میرنم(برعکس جاریم که یه سر خونه پدرشوهرمه و باعث شده اونا از ما دلخور بشن که کم میریم)دوتا بچه کوجیک هم دارم ی نوزاد و ی بچه ۲ساله یعنی هر دوشون تو اوج شیرینشون هستن حالا من از خانوادم خواستم اگر خواستیم همو ببینیم حتما تو هوا آزاد باشه و بچه هامو بغل نگیرن حس میکنم ناراحت شدن دیشب خواهرم میگه خیلی سخت میگیرید با اینکه خودشونم خیلی رعایت میکنن و هیچجا نمیرن بنظرتون درخواستم غیرمنطقی بوده و حق دارن ناراحت بشن؟؟؟
عزیزم حق باتو عه خیلی بهتر از اینه که مریض بشی و ندونی چکارکنی
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده