2777
2789
عنوان

ضعیف بودن قلب جنین در اولین سونو+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 67 پست
من هم 6 هفته وچهار روزم بود رفتم سونو گفت ساک حاملگی و کیسه زرد هست اما جنین نیست احتمالا داره دفع م ...

نه عزیزم تا ۸ هفته برای ای وی اف و تا ۱۱ هفته تو طبیعی وقت هست برای قلب چون کیسه زرده داره نشون خوبیه اکن دکتره چرت وپرت گفته

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم تا ۸ هفته برای ای وی اف و تا ۱۱ هفته تو طبیعی وقت هست برای قلب چون کیسه زرده داره نشون خوبی ...

قراره فردا یه دکتر دیگه برم، یکم به خودم امیدواری میدم که زود رفتم دو هفته دیگه بازم برم سونو اخه ما اقداممون تا اولین روز آخرین پریود 11 روز فاصله داره، از طرفی زیر دلم درد میکنه و لکه بینی دارم میترسم. 

مرگ بر اسرائیل  کودک کش. مرگ بر صهیونیست. 
قراره فردا یه دکتر دیگه برم، یکم به خودم امیدواری میدم که زود رفتم دو هفته دیگه بازم برم سونو اخه ما ...

نترس استراحت کن  عزیزم اره دکتر بهتری پیدا کن

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔
گلم منم مثل شما هستم ۶ هفته و۴ روز رفتم دکتر گفت ضربان قلب ضعیف دوباره ۹ هفته بیا چیشد واسه شما؟

شرمنده من دیر به دیر میام.الان دیدم پیامتونو 

عزیزم من الان پسرم تو ۷ ماهه😍😃 هیچی سونوی بعد هم ضربان قلب خوب شد هم رشدش خوب بود.شما چطور شدی؟

عزیزم مبارکه، الهی صحیح و سلامت بیاد بغلت، توی بارداری هزاران حرف زده میشه، خیلی جدی نگیر چون استرس ...

ممنون مهربون...درسته واقعا ..از اونروزای من گذشته و الان پسرم نزدیک ۷ ماهشه شکر خدا..الان میگم کاش اونهمه استرس نمی‌کشیدم اگه خدا نخواد یه برگم از درخت زمین نمیفته..انشالله خدا برای هممون خوب بخواد

ممنون مهربون...درسته واقعا ..از اونروزای من گذشته و الان پسرم نزدیک ۷ ماهشه شکر خدا..الان میگم کاش ا ...

چه جالب اینجا یه حس ششمی بهت گفت بچت پسره الان بعد یکسال دیدم نوشتی پسر😄 سالم باشه انشالله

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

چه جالب اینجا یه حس ششمی بهت گفت بچت پسره الان بعد یکسال دیدم نوشتی پسر😄 سالم باشه انشالله

ممنونم گلم..بله برای خودمم جالب بود.. آخه اینطور میگن که جنینایی که ضربان قلبشون اول ضعیف باشه یا عدد بتا پایین باشه  اکثرا بچه پسر میشه 🤷‍♀️🤷‍♀️ فکر کنم بخاطر این گفتن شایدم واقعا حس ششمی بودن

ممنونم گلم..بله برای خودمم جالب بود.. آخه اینطور میگن که جنینایی که ضربان قلبشون اول ضعیف باشه یا عد ...

اره احتمالا همینجوره. دعا کن نی نی منم سالم دنیا بیاد. انشالله

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله