2777
2789
عنوان

ضعیف بودن قلب جنین در اولین سونو+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم تو روزای اول هیچی مشخص نمیشه ولی یکم بعد ساک بارداری تشکیل میشه که اون باید تو سونو مشخص ش ...

دکتر معاینه ام کرد سونو واژینالم انجام دادم دوتاکیست سرویکس داشتم با تخمدان فولیکولار یکم مایع ازاد تو کلدوساک هم بود ولی واقعا حالم بده هم حالت تهوع زیاد هم کمز درد هم پادرد شدید خستگی وبی حوصلگی نمیدونم شایدم تلقینه

رفتنِ طُ می ارزه به اومدنِ خیلیا:)....فرشته درونِ من از شیطانِ درونِ تو بدتره؛ پس ازمن دوری کن!
دکتر زنان سونوت کرد؟ ولش کن اونو. پاشو برو یه رادیولوژیست سونو کنه. بلد نیستن زنانیا. دستگاهاشونم ...

آره عزیزم ولی متخصصه کارش خیلی خوبه 

اتفاقا خودمم توفکر این بودم دوهفته دیگه برم جای دیگه‌‌..حالا دوهفته صبر میکنم بخدا توکل دعا کن برام 

آره عزیزم ولی متخصصه کارش خیلی خوبه   اتفاقا خودمم توفکر این بودم دوهفته دیگه برم جای دیگ ...

قطعا کارش خوبه. ولی توی تخصص خودش.

رادیولوژی یه تخصص دیگه ست.

خد دانی گلم.

فقط همیشه ریپورت رو ازش بگیر. قانونی نیست که ریپورتشو نمیده. داره از خودسش سلب مسئولیت میکنه.

قطعا کارش خوبه. ولی توی تخصص خودش. رادیولوژی یه تخصص دیگه ست. خد دانی گلم. فقط همیشه ریپورت رو از ...

عکس رو داد ولی مثه سونوگرافیای دیگه که نوشته هم میدن نداد..منظور شما همون عکسه ؟؟

حسم گفت 

حالا بگو نی نی من چیه ؟؟؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

آزمایش بارداری دادی عزیزم؟؟

نه عزیزم وقتی جواب سونو دیدم کیست داشتم وتخمدان مولتی فولیکولار ومایع تو کلدوساک گفتم باردارنیستم وبیخیال ازمایش شدم

رفتنِ طُ می ارزه به اومدنِ خیلیا:)....فرشته درونِ من از شیطانِ درونِ تو بدتره؛ پس ازمن دوری کن!