2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شوهرت شبیه منه من میزنم میشکونم و شوهرمم هیچی نمیگه طفلک گاهی دست خودم نیست واقعا نمیتونم جلو ...

خیلی بده واقعا تا ی جایی میشه تحمل کرد ..من دیگ صدام در اومده قبلا اینجوری نبود دو سه ماه یا می‌شکنه یا میزنه تو سر خودش منم میرفتم بغلش می‌گرفتم ارومش میکردم الان عادت کرده تا حرفی میزنم یا میگه میزنم تو سرخودم یا ی چیزی می‌شکنه ...الانم تا اینجور میگه دیگ کار قبلنمو انجام نمیدم میگم بزن بیا ی دونه هم من بزنم 

خیلی بده واقعا تا ی جایی میشه تحمل کرد ..من دیگ صدام در اومده قبلا اینجوری نبود دو سه ماه یا می‌شکنه ...

نه من دلم نمیاد خودمو بزنم😂

من فقط وسایل پرت میکنم

تیکر تولد گل دخترمه😍

مث شوهر من عصبي شع هرچي دم دستشه ميزنه ب ديوار چن بار تا حالا گوشي ظرف و كاسه يبار منم كم نيوردم مث خودش گوشي پرتاب كردم دوتا گوشيامون باهم شكست مجبور شد دوتا بخره ديگه چيزي پرتاب نميكنه

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 
سهیلا جون تیکر بارداریته؟ زایمانت کیه؟ در چه حالی؟

بله عزیزم

والا دیگه امروز و فردا هروقت خدا خودش مرخصش کنه دنیا میاد

والا حالم که خوش نیست ورمم زیاده

خیلیم سنگین شدم

گهگاهی هم درد دارم

تیکر تولد گل دخترمه😍