2777
2789
عنوان

رسم ورسوماتی که خیلی رو اعصابن!!!

86 بازدید | 92 پست
سلام از نظر شما چه رسم ورسوماتی هستن که شمادوست ندارین ونمی پسندین? وبه نظرتون خیلی بی خود میاد?
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
جهاز برون سیسمونی چینون چه میدونم ازین چیزا.
اصلا خوشم نمیاد یه مشت خاله زنک فضول جمع شن بیان وسایل ادمو دید بزنن و ازون طرف من به بهونه جشن مسخرم مردمو تیغ بزنم.هرچند خداروشکر ما این رسمو نداریم
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دختر بزرگتر ازدواج نکنه، دختر کوچکتر حق ازدواج نداره؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ازینکه تو عروسی ادم تا هفت پشت غریبه هم دعوت میشن که خود عروس دوماد بدبخت ندیدنشون اصلا ولی به خاطر پدر یا مادرشون دعوت شدن اون مهمونا... این رسم نیست ولی اتفاقیه که میفته. از عروسی شلوغم متنفرم
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
ازنظر خودم مراسمهای که برا مرده ها میگیریم شب سه شب هفت چهلم و...
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
اکثر رسم ورسومات مزخرفه هرکس هرجور دوست داره باید رفتارکنه نه اینکه لای منگنه بمونه که مارسم داریم فلان کاروکنیم
۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
نامه دکتر و پارچه خونی با عرض معذرت. هیچ جوره حاضر نیستم زیر بار برم و این ننگ و قبول کنم
خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
جهاز برون شومبول برون :) سیسمونی برون آش دندونی! به مناسبته دندونه نی نی باید کادویه سنگین بدی کم بدی به صابخونه بر میخوره!
-هیچ چیزی و هیچ کسی توی زندگی، مثل "چربی دور شکم" وفادار و ماندگار نیست.