2777
2789
عنوان

دعای زبان بند

418 بازدید | 28 پست

دوستان 

من حدود یکساله یه دعا تو ماشینمون پیدا کردم و نشون دادم گفتن زبون بنده و نگهش داشتم همونطوری ،

حالا الان میخوام باطلش کنم ، میدونید راهش چیه ؟ باید چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میخوام به عنوان یه مدرک یه همچین چیزی از کسی ، کاغذش رو نگه دارم ولی دعاش رو باطل کنم  این ...

نمیدونم والا پیش ما که میندازن تو اب روون و اینکه پیش ملا میرن تا باطل کنه آب روون رو که مطمئنم باطل میکنه ولی ما اهل سنتیم نمیدونم پیش شماهم آخوندا اگه باطل میکنن و اینا برو پیش همونا پیش ما که ملاها باطل میکنن 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
اونیدکه بهت گفت دعای زبون بنده نگفت چکار کنی،اولآ ۹۹درصدشون الکیه،دومآ فکر کنم باید بندازی اب جاری،ر ...

والا اینقدر مات و مبهوت بودم که ازش نپرسیدم چکارش کنم با طل بشه

فقط گفت اینو دادم فلانی بزاره تو بالش من که خودم زودتر فهمیدم

یکساله نگهش داشتم ، الان مشکلاتی برام به وجود اومده میخوام اگه بشه دعاش باطل بشه ولی کاغذش باشه پیشم

نمیدونم والا پیش ما که میندازن تو اب روون و اینکه پیش ملا میرن تا باطل کنه آب روون رو که مطمئنم باطل ...

اره منم شنیدم که اول باید باطل بشه 

اونیکه نوشته تو یکی از روستاهای خیلی خیلی دور بابل بود

من تهرانم

کسی رو هم نمیشناسم که ببرم پیشش