2777
2789
عنوان

درد واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم ترشحات زیاد ودرد واژن  ولی اگه گه گاهی میگیره ول میکنه حتما بخاطر بارداری هستش

ترشح زرد رنگم دارم فردا برم دارو بگیرم مصرف کنم اینجا دکتر زنان نیست شهرمون برم از داروخونه بگیرم راهنمایی میکنه میده

ترشح زرد رنگم دارم فردا برم دارو بگیرم مصرف کنم اینجا دکتر زنان نیست شهرمون برم از داروخونه بگیرم را ...

بله دارو میده ولی حتمابروها عفونت تو بارداری خطر ناکه باعث زایمان زودرس میشه دورازجون .

حالا نی نی دختره یاپسر😍

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
من خیلی بد ویار داشتم به حدی بود که صبح ها زرد اب بالا میاوردم همسایه هام ازصدای عوق زدن من فهمیده ب ...

منم ویار داشتک تا سه ماه بعد رفته رفته خوب شدم ایشالا بلا از همه ما دور باشه

مامانایی ک قبل بارداری تنبلی داشتین و پلی کیستیک بودین لطفا نظر سنجی آخرم شرکت کنید🥲🌹

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...