سلام دوستان من تازه واردم اسمم ساراست ۱۸ سالمه و اسم همسرم که تازه عقد کردیم امیرحسین ۲۶سالشه فرداشب قراره برای اولین بار برم خونشون و شب بمونم چون هم سنم کمه هم خواهر ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم چی بپوشم خیلی استرس دارم
میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه
تاپیک جدیت توو حلقم😁خواهر زودباور نباش، تا تو سبزی رو پاک میکنی، اسی قورمه سبزیو خورده😁
من ک نمیشناسمش! یک درصدم اگه درست باشه
شاید ب دردش بخوره
ب درد خودشم نخوره شاید یکی همینو سرچ کرد و دید
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردنتمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
تاپیک کتابتو دیدم میشه لطفا یه کتاب مناسب روانشناسی یا خاطره رمان یه چیزی به من معرفی کنی چ در موردش یکمی بگی؟ من کتاب خیلی خوندم ولی دنبال کتاب نشر جدیدم میخوام پس فردا برم مصاحبه وقت ندارم الان بخونم واسه همین گفتم کمک بگیرم
تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍