2777
2789
رزومه دادم رفتم مصاحبه اوکی شد..کال سنتر خستم کرده بود تخصص اصلیم هم شبکه بود که اسنپ نیروی شبکه خان ...

سلام عزیزم خوبی؟

شما قبلا پشتیبانی اسنپ بودید؟

خواهش میکنم درخواستمو قبوب کنید باهاتون کارداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا بودم الان نیستم.. بفرمایید 

عزیزم آشنا ندارید اونجا؟؟ از دوستاتون

یا کسی؟

ما میدونیم که اولین مسافری که بعد از خواهرم سوار اسنپ شده اون برداشته گوشیو

الان خواهرم شکایت کرده اما اطلاعات اون مسافرو میخوایاسنپ نمیده

دنبال آشناییم بتونیم اطلاعات اون مسافرو پیدا کنیم

شما نمیتونید بهمون کمک کنید؟؟

رزومه دادم رفتم مصاحبه اوکی شد..کال سنتر خستم کرده بود تخصص اصلیم هم شبکه بود که اسنپ نیروی شبکه خان ...

سلام خانم من میخوام تازه شروع بکار کنم،اما دو دلم.از طرفی کار دیگه ای پیدا نکردم، تو شهر ما حقوق خیلی کم میدن ،موندم قبول کنم برم یا ن؟شما چ مدت اونجا بودین؟

قبول کنید..دو سال و نیم بودم 

خب میترسم خسته کننده باشه واسم.شما چرا ادامه ندادید؟شرایطش ک خیلی خوبه؟

میدونی من چرا مرددم چون الان فقط شیفت عصر میخوان و دائم شیفت عصره،یعنی من هیچوقت دیگ طرف شب نمیتونم بیرون یا مهمونی برم

خب میترسم خسته کننده باشه واسم.شما چرا ادامه ندادید؟شرایطش ک خیلی خوبه؟ میدونی من چرا مرددم چون الا ...

خانمها شیفت شب نیستن..اره خسته کنندست و فرسایشی اونم خیلی شدید ولی خوبیایی که داره اینه که کارت که تموم شده از خط خارج شی واقعا تموم شد تا فردا..دورکاری هم هست مرکز نمایش..من استعفا دادم اول اینکه میخواستم تو شغل تخصصی خودم کار کنم مورد دوم خسته شده بودم 

خانمها شیفت شب نیستن..اره خسته کنندست و فرسایشی اونم خیلی شدید ولی خوبیایی که داره اینه که کارت که ت ...

آره منم فکرمیکردم خانمها فقط شیفت صبحن،اما الان نیرو فقط واسه شیفت عصر میگیرن،و عصر هم تا نصف شبه،دیگه آدم جایی نمیتونه بره

خانمها شیفت شب نیستن..اره خسته کنندست و فرسایشی اونم خیلی شدید ولی خوبیایی که داره اینه که کارت که ت ...

میشه جواب منم بدین؟

کار سختیه؟  معمولا تعداد تماس ها چند تا در روزه؟ 

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
میشه جواب منم بدین؟ کار سختیه؟  معمولا تعداد تماس ها چند تا در روزه؟

اره کار سختیه ولی نه از نظر فنی..از نظر ذهنی سخته..بستگی داره ولی معمولا صد و پنجاه تا کمتر نیست 

اره کار سختیه ولی نه از نظر فنی..از نظر ذهنی سخته..بستگی داره ولی معمولا صد و پنجاه تا کمتر نیست&nbs ...

من بعدظهر ها یه شغل دیگه هم دارم. بنظرت انرژی میمونه که بعد از اینجا برم اونجا؟ 

راستی به من گفتن شیفت ها چرخشیه درسته؟

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
من بعدظهر ها یه شغل دیگه هم دارم. بنظرت انرژی میمونه که بعد از اینجا برم اونجا؟  راستی به من گ ...

اره چرخشی هست..به نظرم نه انرژی نمیمونه البته شاید هم بمونه چون من بعد کارم کلاس شبکه می رفتم