2777
2789

خیلی دلم گرفته 

مدتی طولانیه نامزدیم سنمونم کم نیست ۲۸ سالمه 

اوایل رفتارش خیلی خوب بود مشکلی نداشت الان همش عصبیه مدام میپره به من تا حرفی میزنم عصبی میشه و اصلا قبول نمیکنه که رفتاراش زشته 

یه حرفی بزنم ناراحت بشه دنبال تلافی کردنه اونه دیگه ازش خسته شدم چون کارش شده دل شکستن 

مدام میگه درک نداری من اعصاب ندارم درحالی که مشکلش رو هم نمیگه !! دلم نمیخواد دیگه باهاش ادامه بدم ولی میترسم اینو مطرح کنم چون تهدید میکنه و میگه یا با من ازدواج میکنی یا زندگیتو سیاه میکنم توروخدا کمک کنید من دیگه بریدم 

جرات ندارم بگم به فکر جدایی هستم چون میاد و ابروریزی میکنه

قبلا اینطور نبود چندوقتیه اینطور شده 

و دیگر هیچ…

اول خودت برو مشاوره ی مشاور مجرب پیدا کن بعد اگر لازم شد بهت میگ با نامزدت بری

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره ج نمیده؟

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
میگه نه تو با من مشکل داری ! میگه اعصاب ندارم درک نداری

بگو اگه اینطور فکر میکنی پس بریم مشاوره مشکل رو حل کنیم. با این مشکلات نمیتونیم باهم زندگی کنیم.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
نامزدی طولانی مدت هر دو طرف رو خسته و سردر گم و عصبی میکنه چرا عروسی نمیکنین

چون شرایطش اکی نیست 

انگار که من الافم همش میگه صبر کن 

این همه خواستگار داشتم حاضر آماده 

ولی نمیتونم اینارو بهش بگم که مشکل توعه که شرایط نداری 

و دیگر هیچ…

پدر و مادر شما در قید حیات هستند؟ اگر بله، حتما باهاشون مشورت کنید. لزومی هم نداره تو جمع سه نفره مطرح کنید مستقیم برید از پدرتون مشورت بگیرید به عنوان یه مرد راهنماییتون کنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم