2777
2789

قرص کلاژن برای چه کاری؟ من پودر کلاژن دارم‌برای صورت استفاده میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داشته؟؟ ممنون میشم جواب بدین

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

ویتامین های به بدن میرسونه باعث میشه پوست سفت بشه و چین چروک نگیره 

شما پودر برا چی استفاده میکنید و چطور

ویتامین های به بدن میرسونه باعث میشه پوست سفت بشه و چین چروک نگیره  شما پودر برا چی استفاده ...

من این پودر و استفاده میکنم برای اینکه پوست صورتم افتاده نشه

عمل اسلیو معده کردم

هرروز یه ساشه با آب ترکیب میکنم ناشتا میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تاثیر داشته؟؟ ممنون میشم جواب بدین

بله عزیزم خوب بوده فرستادم عکسش و

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قرص کلاژن گلد دارم میخورم ولی از وقتی خوردم بدنم خیلییی خشک شده میشینم زانوهام خشک میشه واسه بلند شدن بسختی بلند میشم شایدم مال این نباشه اتفاقی همزمان با این قرص اینطور شدم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
من قرص کلاژن گلد دارم میخورم ولی از وقتی خوردم بدنم خیلییی خشک شده میشینم زانوهام خشک میشه واسه بلند ...

گلم شاید این قرص به شما نمیسازه برند قرص تون عوض کنید