2777
2789
عنوان

اونایی که از دیجی کالا خرید می کنن

95 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،یه سوال داشتم،یه ماه قبل برای اولین بار خواستم از دیجی کالا خرید کنم ،سفارشمو دادم قرار بود پنج روزه بیارن ولی بعد از کلی چشم انتظاری بعد از یک ماه گفتن سفارشت کنسل شده ،الان می خوام سفارش بدم گزینه ی پرداخت درب منزلش فعال نیست،ولی دفعه ی قبل فعال بود،الان من باید سفارش قبلیم رو دوباره ثبت کنم یا یه سفارش دیگه ثبت کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه

برای منم اوایل داشت الان نداره 

من یسری خریدامو انتخاب کرده بودم قرار بود پرداخت درب متزل باشه

بعد خیلی ویرایشش میکردم

در نهایتم کنسلش کردم

بعد ازون دیگه پرداخت درب منزل برام غیر فعال شد

🌷
می ترسم دوباره کنسلش کنن،پولم بمونه رو هوا

کنسلم کنی پولت برمیگردونن. من اون هفته یه شامپو سفارش دادم ۹۰تومن بعد ۴روز پیام دادن کنسل شده پولمم همون لحظه برگردوندن توحساب . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عجیبه برای منم اوایل داشت الان نداره  من یسری خریدامو انتخاب کرده بودم قرار بود پرداخت درب مت ...

برا منم عجیبه،اینکه خواهرم همیشه سفارش میده پرداخت درب منزله ،ولی برا من فعال نیست

اگه اونجوری باشه که خوبه

اره بابا معتبره من پیامه کنسلی اومد ناراحت شدم گفتم الان پولم چی میشه دیدم برگشته توحساب. دیجی کالا معتبره خریدات شماره پیگیری دارن . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶