2777
2789

سلام دوستان .من  شش ساله ازدواج کردم اهواز گهگاهی میرم همدان به خونه پدرمادرم از دلتنگی یه هفته دوهفته گاهی یکماه میمونم .

مشکل من اینجاست که وقتی نیستم برادر شوهر دوست دختر ‌رفیقاش میاره خونه من 

چه شوهرم باشه چه نباشه دراهواز 

یکدفعه اومدم دیدم روی قالیم زغال افتاده سوخته 

یکدفعه قبلش فهمیدم دوست دخترش میاره خونه ما ‌ویکدفعه بعدش هم فهمیدم بااینکه شوهرم ازسرکار میره خونه مجدد دوست دخترش وپسرارو میاره بازی ورق توخونه ما 

این سری هم که همین پریروز بود بعد یکماه دوماه اومدم از همدان ،داشتم خونه تمیز میکردم دیدم یه قوطی سیخ و تریاک وکاغذ لول شده بالا کابینت جاساز  کرده 

یکبار به پدرشوهر گفتم گفت بهش تذکر میدم 

امروز هم گفتم پدرشوهرم میگه شاید مال ادمهای قبلی،واقعا نمیفهممش ماکه خونمون کسی از خودمون نمیاد چرا اینطور گفت بهم 

وشوهرم بهم گفت تو نگو منم از عصبانیت گفتم بپدرمادر ش که الان تو سفرن 

بنظر شما چه بابد کرد بااین مشکل نظراتتان برام محترمه و میشنومتون 

سپاس 

؟؟؟

چرا اجازه میدی در نبودت بیان خونت؟ 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن حق نداره وقتی شما خونه نیستین بیاد اجازه ندید کلید ازش بگیرید ب شوهرت بگو با داداشش و خانوادش حرف بزنه نه شما

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

فقط شوهرت😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ب نظرم اصلا حق نداره وقتی خونه نیستی شما حتی تنها بیاد خونتون 

چ برسه دوست دختر و رفیقاشم بیاره وبساط راه بندازن

چ رویی داره ها

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋