من هفته پیش رفتم معاینه گفت لگن خوبه، دهانه رحم نرمه، یک سانت باز شده، گفت تحریک می کنم یکمم باز تر بشه، گفت روزی یک لیوان گلگاوزبونم بخور، دو روز یکم ترشح خونه داشتم، روز سوم یکم بیشتر شد فکر کردم موکوس خونی ولی خبری نبود، از هفته پیش هیچ تغییری نداشتم، هیچ دردی، تو نی نی سایت کلی راه کار برای تلقين و شروع درد خوندم اما می ترسم، وای که چقدر انتظار سخته، شما ها چطوری بودید؟ اگر شروع کنم به خوردن دمنوش و اینا به نظرتون خطر نداره؟
من ساعت8شب تا11شب تمومش کردم توی سه مرحله توی همین حین که میخوردم گلاب ب روت اسهال میشدم وتند تند دستشویی بودم انگار همون موقع اثر میکرد تا12شب همش دستشویی و دل درد پری خفیف بعد خوابیدم ساعت 3صبح با درد شدید تر و سفتی شکمم بیدار شدم شکمم اصلا شل نمیشد مث سنگ شده بود وانقباضم یکسره شده بود این درد درعرض دوساعت طاقت فرسا شد و هر یک دقه میگرف وول میکرد شوهرم رفت مامانم اورد خونه منم یک ساعت خودم درد کشیدم وورزش میکیردم بعد شوهرم بیدار کردم تازه ساعت5رفتیم بیمارستان6بچم بغلم بود خیلی خوب بود
خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین
من ساعت8شب تا11شب تمومش کردم توی سه مرحله توی همین حین که میخوردم گلاب ب روت اسهال میشدم وتند تند دس ...
ممنون عزیزم که جواب دادی
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
نمیدونم والا چرا اینجوری شدم زایمانم راحت بود ولی بعدش تا پای مرگ رفتم اگه ده دقیقه دیرتر عملم میکردن الان نبودم بعدش بهم خون تزریق کردن خلاصه داغون شدم