2777
2789
عنوان

من دقیقا چه مرگمه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 30 پست
چقد ناراحت کننده چرا خانوما ب همجنسای خودشون رحم نمیکنن 

به خدا حتی رفتگ سراغش دعوا کردم تهدید کردم به شوهرم محبت کردم ولی زنه ول کن نبود میگفت عاشق شدم خاک بر سر دو تا بچه داره یه دختر بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیای خیلی خیلی اشتباه کردی

الان دوست داری چنان رخنه کنه توی زندگیت که دیگه شوهرت خودش با دستای خودش ببرتت و طلاقت بده؟!!

اگه قصد طلاق داری برو ولی اگه قصدت موندنه برای زندگیت شریک نداشته باش. واسه زندگیت بجنگ. واسه بچه هات بجنگ

مادر بزرگ من میگفت آدم یه وقتایی لازمه ماتحت خر رو ماچ کنه که زندگیش رو از دست نده

تو بلاتکلیفی و این از همه چی بدتره

خیای خیلی خیلی اشتباه کردی الان دوست داری چنان رخنه کنه توی زندگیت که دیگه شوهرت خودش با دستای خودش ...

فکر میکنم نکردم به خدا زنه دست بردار نبود حتی تهدیدش کردم اما شوهرم تحقیرم کرد جلو همه دیگه ازش سرد شدم تکلیفمم میدونم ازش جدا میشم اما فعلا که هستم باید مواظب بچه هام باشم

دو تا بچه ی کوچیک دارم بابام میگه بزارشون و بیا

اگه انتخابت اینه که بخاطر بچه هات بمونی پس قوی باش خودتو جمع کن اون بچه ها به یه مادر شاد و قوی نیاز دارن غیر ازین باشه هیچ سودی که نداره ضرر هم داره براشون

نمیدونم مشکلت سرچی بوده و با مشاور صحبت کردی یا نه

ولی طلاق عاطفی یعنی مرگ احساست دیگه

تو خونه ای که احساس نباشه بنظرت محیط خوبی میشه خودت و بچه ها؟؟

یکم خودتم در نظر بگیر چندسال دیگه نگاه میکنی میبینی هیچی ازت نمونده هااا 

قشنگ فکراتو کن با یکی که وارده مشورت کن اگه انتخابت موندن بود  خیلی قوی باش ❤

اگه انتخابت اینه که بخاطر بچه هات بمونی پس قوی باش خودتو جمع کن اون بچه ها به یه مادر شاد و قوی نیاز ...

ممنون عزیزم میخام قوی باشم کلی هدف دارم برا خودم میخام درسم رو ادامه بدم پیشرفت کنم به شوهرمم حسی ندارم ولی متنفر هم نیستم برام بود و نبودش فرقی نمیکنه ولی از دیروز دپرس شدم وقتی فهمیدم امیدوارم زودتر حالم خوب شه

خیای خیلی خیلی اشتباه کردی الان دوست داری چنان رخنه کنه توی زندگیت که دیگه شوهرت خودش با دستای خودش ...

بعد از بلایی که شوهرم سرم آورد و منو ازخونه بیرون کرد و اونو آورد من باز تلاش کردم باورت میشه بهش محبت کردم اما شوهرم همهی فکر و ذکرش اون بود اون لعنتی هم کهدست بردار نبود دیگه بریدم دیگه نمیخامش ولی نمیدونم چرا باز حالم بد شد از شنیدن این خبر

با اجازه استارتر محترم

سلام قشنگا

لطفا این فرم رو پر کنید فقط دو دقیقه وقتتونو میگیره

متاسفانه همکلاسیام همکاری نکردن اگر ممکنه شما تکمیلش کنین که بتونیم ی پروژه تحویل بدیم

خیلی خیلی مرسی عشقااااا

https://form.avalform.com/view.php?id=17153903