2777
2789
عنوان

گدای دیروز😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 19 پست
من یه بار داشتم میرفتم آزمایشگاه یه گدا اومد جلومو گرفت گفت کمک کن کیفمو نگاه کردم دیدم پول خورد ن ...

وااای اینو بگم

ی بار ب  چندتا بچه گدا جلو منو گرفتن گفتن پول بده پول  بده خانم گفتم ندارم ول نمیکردن دیگ دفه اخری با قاطعیت گفتم ندارممم   مشت زدن تو کمرم اونم محکم رفتن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت ایفون الان چنده؟؟ نمایندگی خاصی دارن

امروز ايفون يازده، ٢١ الي ٣١ بود عزيزم

نه اصلا

اكثر اوقات از ما پول میخوان ایشون  

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وااای اینو بگم ی بار ب  چندتا بچه گدا جلو منو گرفتن گفتن پول بده پول  بده خانم گفتم ندارم ...

😆😆😆

آره بابا شانس آوردی قمه نکشیدن روت 😅😅😅

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩