2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم بچه ام دختره 🥺😍

1706 بازدید | 53 پست

خواب دیدم یه دختر خوش اخلاق و مهربون دارم که دارم بهش شیر میدم البته بگم من کلن از این چیزا که می می بندازم بیرون و شیر بدم چندشم میشه ولی بهرحال شد دیگه 😅 موقعی هم که رفتم تیتر بتا بدم خیلی نگران بودم جون خارج از رحمی داشتم ، شبش خواب دیدم برگه ی آزمایش تو دستمه و تیتر بتام ۱۰۰۰ شده و فرداش آزمایش دادم ۱۲۰۰ بود 🙈 برای من اینکه بچه سالم باشه خیلی مهم تره ولی حالا دختر هم باشه خیلی خوشحال میشم ، بین شماها کسی بوده خواب دیده باشه و جنسیت بچه درست باشه ؟! 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار خواب دیدم دختره ولی پسر بود ، حتی جاریمم خواب دیده بود بچه من دختره

اوووه پس پسره برای من 🥲😂😂😂 چرا نمیشه آدم جنسیت رو خودش انتخاب کنه این یه باگ بارداری هستش دیگه 😅

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
من خواب دیدم پسره و درس دراومد

ای جان خدا حفظش کنه ، اوخیش یکی تا اینجا به حرف دل من بود 😄😄 

وااای خدا نکشتت نوتیف رو باز کردم ترسیدم 😂😂😂

😍😍😂😂😂

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
من سراولی پسردیدم دخترشد.حالادومی دیدم دخترفعلامعلوم نیس چیه

ای جان 🥰 پس دومی پسره 😂😂😂

من چنبار خواب پسر دیدم اونم دوقلو ولی برعکس شد یه قلو هم شد 😄 لزوما برا همه چپه در نمیاد ها 😋 فک کنم نوع خوابت مهمه دیدی بعضی خوابات تا بیدار میشی اصلا حس میکنی رویای صادقه است به دلت میفته ک اتفاق میفته اگ به دلت افتاده ک خوابت راسته اتفاق میفته. 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️