سلام پسرم مریض شده از دیشب تب کرده یردم دکتر ساعت ۲ شیاف گذاشتم تبش رو ۳۹ و ۵ بود با پاشویه و شیاف و خطمی رسید ی ۳۷ و۸
الان گرقتم ۳۸ رو۸ شربت بدم یا صبرکنم ۴ ساعت بشه؟ تازه خوابید میترسم پاشویه کنم بیدار بشه نمیدونم چکارکنم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزار حتمااا ۴ ساعت بشه الان بزار بخوابه هی چک کن اگه رسید به ۳۹ پاشویه کن سریع برای پاشویه هم بیدا ...
باشه ممنون عزیزم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
الان شد ۳۹ و ۱ داره میره بالا میترسم اوضاع کرونا خرابه الان نیم ساعت تا ۴ ساعت مونده
الان شد ۳۹ و ۱ داره میره بالا میترسم اوضاع کرونا خرابه الان نیم ساعت تا ۴ ساعت مونده&nbs ...
ببخشید نمیخوام نگرانت کنم ولی پسر یکی از اقوام تب داشت دکتر گف کردناست احتمالا چون الان سرماخوردگی وجود نداره دارو داد خوب شد چون بچه ها شدید نمیگیرن ولی به پدر و مادر و نزدیکانش انتقال داد از نوع شدید
عزیزم در مواقع تب زیاد حتی پشت سر هم شیاف اشکال نداره چون خطر تب خیلی خیلی بیشتر از شیاف. به نظرم بزن شیافو ۳۸ بالاس .شربت تب بر بهش میدی؟؟ دکتر نگف علت تبش چیه؟