2777
2789
عنوان

کسی میتونه جواب سوالمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 73 پست
چرا اینجور میگی اتیشم زدی چرا واسش شبه عجیبیه

منو ببخش نمیخواستم اذیتت کنم 😔😔😔ولی حقیقته گلم . نمیدونم چرا برادرت فوت شده . ولی الان خودشم تو شوکه که دیگه تواین دنیا نیست جسمش به خاک سپرده شدوروحش بلند شده . خوب شما جای که بری برای اولین بار هیچکس نباشه حست چیه . الان بنده خدا رفته عالم جدید با عالمی دیگه . با قرآن و نماز .خوندن آرامش پیدا میکنه . نمیترسه . راحته

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو جدی میگی

اره گلم . فکر نکنی 😳😳دست به خودکشی بزنی میشه نه . اون موقعه راحت مستقیم جهنمه . وقتی روزت برسه . بری اره میاد . اصلان باور نمیکنی روز و شب اونجا بااینجا خیلی فرق داره . الان تمام حالتو میبینه . پس اذیتش نکن 😔😔بذار داستان خودمو بگم😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
دورت بگردم برادرم نیست نامزدمه😔کرونا

خدا رحمتش کنه 😔😔😔😔خدا این بلارو دور کنه همه بیچاره شدن 

بهم دلداری بده منم مردم میرم پیشش ما هنوز ازدواج نکرده بودیم😭😔

🥺🥺الهی بگردم . خدا نکنه بمیری گلم قسمتت نبود عزیزم . انقدر خودتو اذیت نکن .زبونم لال اره گلم میری پیشش . بدون اینکه دنبالش بگردی . چون تو مشتاقشی . یادش میکردی . براش خیرات میکردی حتی صلوات . اون تورو میبینه حتی در حقته دعا میکنه . بری سر خاکش مباد میشینه بالای سنگش . اون تو رو میبینه . مثالی که برات زدم مادرت تورو تو خواب میبینه ولی تو متوجه نمیشی . وقتی اون دنیا بری میاد استقبالت 

خودمم لعنتی پریودم دوستم گفته واسش میخونه

تا میتونن براش بخونن خیلی کمکش میکنه🥺😔😔

🥺🥺الهی بگردم . خدا نکنه بمیری گلم قسمتت نبود عزیزم . انقدر خودتو اذیت نکن .زبونم لال اره گلم میری ...

من فداش بشم اینقدر مهربون بود واسه خوشحالیم هرکاری میکرد😔هنوز یه سال نشده بود بهم رسیدیم ولی عقد نبودیم

دورت بگردم برادرم نیست نامزدمه😔کرونا

ببخش اشتباه متوجه شدم . نوشته بودی دادامش.به خاک .فکر کردم نوشتی داداشم

میگم گلم الان هم میرسه دیر نیست واسش نماز؟

نه چون امشب به خاک سپرده شده

من فداش بشم اینقدر مهربون بود واسه خوشحالیم هرکاری میکرد😔هنوز یه سال نشده بود بهم رسیدیم ولی عقد نب ...

خیلی سخته 😔😔😔😔😔