2777
2789

سلام

من یه مشکلی دارم که اطرافیان گفتن: بهتره بابتش با مشاور صحبت کنی و از هر کسی مشورت نگیر.

من دو تا مشاور پیدا کردم ولی هر دو تا خیلی ساکت فقط به حرفهای من گوش دادن. یکی شون گاهی سوال هم پرسید. ولی در کل راهنمایی نمی کردن. اولی که بعد از دو جلسه که من خیلی اصرار کردم گفت: این طوریه که خودت حرف می زنی بعد خودت متوجه میشی که باید چی کار کنی. منم گفتم: خب می رم برای ضبط صوت حرف می زنم. اونم گفت: میل خودته می تونی نیایی!!!

دومی هم چیزی نمی گه. فقط تست های گرون جلوم گذاشته برای شخصیت و ....

عادیه؟ شماها هم همین طوری از روانشناس و مشاور کمک گرفتید؟ 

تا الان نزدیک یک تومن خرج کردم. هیچ چی به هیچ چی... این یکی هم یه تست یک میلیونی بهم پیشنهاد داده. خیلی گرونه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تست گرون ندادم. ولی روانکاوی همین طوریه. مشاوره برعکسه نصف تایم و اون حرف میزنه. اتفاقا من از مشاوری همه اش حرف بزنه بدم میاد

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

پیش روانشناسای بدرد نخور میری عزیزم که هیچی بلد نیستن 

من یک بار رفتم پیش یکی 

بعد اون که اون همه حرف زدم فقط گفت فراموش کن

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️

نهههه اصلااا اینجور نبیت من میرفتم برای مشاوره خانواده مشاور تست شخصیت گرفت دوتامون شد 300

جلسه ای 100 هم مشاوره بود 

مشکلات حل میکرد میگفت مشکل چیه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

به نوع مشکلت بستگی داره اگه مشکلت جوری باشه که تا کاملا در وجودت کند و کاو نکنه نتونه راهکار بده خوب باید هی حرف بزنی تا اون راه حل پیدا کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید