2777
2789
عنوان

خراب شد😭😭😭

224 بازدید | 13 پست

شوهرم کته دوست داره اولین بار اومدم درست کنم.ابش یک بند انگشت بیشتر .وقتی قل خورد کمش کردم درشو بستم خراب شد له شد کاملا شفته .کی بلده دستورشو بگه😭😢

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بزاری کامل ابش خشک بشه بعد دم بزاری

یعنی درشو نزاری که ابش خشک شه؟ شعلش چقدر؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

برنج دو لیوان آب سه لیوان نمک و روغن کمی همیشه آب از برنج یه لیوان بیشتره همه رو بریز تو قابلمه زیرش رو کم کن تا مثل پلو پز دم بکشه عالی میشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
برنج دو لیوان آب سه لیوان نمک و روغن کمی همیشه آب از برنج یه لیوان بیشتره همه رو بریز تو قابلمه زیرش ...

همین کارو کردم خراب شد

یعنی درشو نزاری که ابش خشک شه؟ شعلش چقدر؟

بله، کامل بزار ابش خشک بشه

اروم آروم برنج هارو ب وسط قابلمه بریز.

ب کناره ها نچسبه... وسط قابلمه 

برنج هارو مثل ی کوه درست کن

متوجه شدی منظورمو؟

بعد شعله اش متوسط روب کم باشه

یا میتونی اگه حرفه ای نیستی.

شعله رو ی مقدار رو ب زیاد بزاری برنج بخار 

ک کرد کمش کن تا خوب دم بکشه

امری بود در خدمتم🥰

همین کارو کردم خراب شد

پس برنجت تازه بوده به قول معروف کهنه مون نیست زود وا می‌ره آب رو با برنج مساوی بریز

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
بله، کامل بزار ابش خشک بشه اروم آروم برنج هارو ب وسط قابلمه بریز. ب کناره ها نچسبه... وسط قابلمه&n ...

پس اینجوری شد که برنج که ریختن تو قابلمه ابش یه بند انگشت بیشتر از برنج.بعد باشعله زیاد بزارم به جوش بیاد به جوش اومد بزارم ابش کشیده بشه بعد کم کنم شعله رو بزارم دم بکشه ودرشو بزارم.درسته

بله گلم نوش جونتون 

خیلی ممنون .فعلا که امشب ابروم پیش شوهرجان رفت.دوباره فردا امتحان میکنم

زنده باشی عزیزم سخت نگیر، آبروت نرفته انشاااا فردا عالی میپزی عوض امروزم درمیاد😋😋😋😉😉😉

شوهرم که هیچ نمیگه ولی خودم خجالت کشیدم .فدایت