2777
2789

بعد از یک سقط و چند سال دوباره باردار شدم اما میترسم دختر باشه 

من و همسرم برامون جنسیت فرق نداره و همسرم بیشتر دختر دوست داره ،

اما میترسم بخاطر حرف های دیگران 

بار اول که باردار بودم خواهر شوهرم بچه چند ماهشو می آورد خونه ما می‌گفت دامادتو تحویل بگیر یا می‌گفت دامادت تیپ زده یا از این قبیل صحبتا که من واقعا ناراحت میشدم 

الان پسرش پنج سالش شده 

همیشه می‌گفت برای من عروس بیار زودتر 

دلم نمیخاد از این حرفا بشنوم واقعا اذیت میشم 

گاهی هم شوخی شوخی در جوابشون میگفتم منم اجازه بدم عروست بشه باباش اجازه نمیده .

الان دلم میخاد بچم بیشتر پسر باشه تا دختر 

و خدا چند سال دیگه بهم دختر بده 

ولی میترسم این هم کفر باشه 

با حرفاشون استرس گرفتم از حرفاشون بدم میاد اذیت میشم .

گرچه میگم فقط سالم واقعا دختر و پسر بودن برای من مهم نیست .

اما حرفاشون اذیت کننده شده 

بچه اش از همین الان تربیت درستی نداره آینده رو واقعا نمیدونم چی قراره بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چقد حساسی بابا حالا مگه با عروس گفتن اون قراره دخترتو واقعا بدی بهش . یه چیزایی میگینا . به منم‌میگفتن دخترمون عروست نمیدونم‌پسرتو برای دخترمون نگه دار خب اینا همه شوخی بود دیگه از این مسخره بازیا ما زیاد میکردیم...‌منم به خیلیا میگم عروسم ولی جدی نمیگم شوخی شوخی میگیم 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان هیچی نگو شاید بچش ادم.خوب و موفق شد 😂شاید دخترت عاشق شد😂

ولی اگر خیلی حساسی مثل دختر خالم قبل از بچه دار شدن بگو من از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد برای بچه هامم نمیخوام!

نامبرده خودش با پسر عموش ازدواج کرده😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بهش بگو حالا یه ده باری با گل و شیرینی بیاد بره بعدا فکرامون و کردیم خبر میدیم. ✌️😂

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

یکبار دیگ گفت ب راحتی بگو از این رفتار خوشت نمیاد و دوس نداری روی بچه ت اسمی باشه

یکبار برای همیشه تمامه

دختر من یکسالش بود برادرشوهرم بهم گف دخترت بزرگ شد برا پسرم بیایم خواستگاری میدیش خیلی رک گفتم نه ب ازدواج فامیلی تمایلی ندارم تمام