2777
2789
عنوان

شوهر های شما هم این جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 113 پست
حالا یطور میگین وای جاش رو جدا کزده دیگه نمیخوادت .یطور میگین انکار هر شب بقل شوهرتونید اونم شمارو ب ...

جاشو جدا کرده میگه اتاق دیگه میخابه،این اصلا عادی نیس.من و شوهرم هر بحثی هم داشته باشیم شب سر جای خودمون میخابیم🤷

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه که موقع قهر پیش هم نمیخوابن. والا

آخه میگه چن ساله جاشو جدا کرده ،حالا فوقش یه هفته قهر باشه جدا بخابه،ولی چند سال نرمال نیست

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
5ساله به بهونه بچه ها

خیلی سخته 😕 امیدوارم زندگیت درست شه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
یعنی چی جاش رو چند ساله جداکرده؟؟ چن سالشه.؟ الکی اینطور میکنه؟مشکلش چیه

سی و شش سالش فکر کنم روانیه من رو هم روانی کرده من آدم خیلی صبوری بودم اما حالا کم آوردم

خدایا لطفا منو تنها نذار

شوهرمنم چن روزه الکی تولاک خودشه .. اخم و تخم کم حرف میزنه اصن مث قبل نیس ... منم ناخوداگاه میبینمش مث خودش میشم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
حالا یطور میگین وای جاش رو جدا کزده دیگه نمیخوادت .یطور میگین انکار هر شب بقل شوهرتونید اونم شمارو ب ...

زن و شوهر هرچقدر دعوا کنن باز شب بغل همدیگ میخوابن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

تو هم زیاد سمتش نرو شاید احتیاج داره گاهی تنها باشه ولی وقتی سر حال اومد بهش بگو دلیل این کاراش چیه با هاش صحبت کن و بگو قهر تو داره زندگیمونو خراب میکنه و از نیازهات براش بگو 

اگه خوب نشد به مرور برید مشاور