2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو و همسرم شدید گرفتیم با درگیری ریه 80 درصد همسرم و خودم 30 درصد ولی دختر 1 سالم هیچ علایمی نداشت دکترم بردم گفت مشکلی نداره بچه ها بدنشون قویه رد میکنن دو روزه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منو و همسرم شدید گرفتیم با درگیری ریه 80 درصد همسرم و خودم 30 درصد ولی دختر 1 سالم هیچ علایمی نداشت ...

الانم خداروشکر خوب شدیم 25 روزه 

منو و همسرم شدید گرفتیم با درگیری ریه 80 درصد همسرم و خودم 30 درصد ولی دختر 1 سالم هیچ علایمی نداشت ...

علائم درگیری ریه چیه 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
علائم درگیری ریه چیه 

میگن سرفه و تنگی نفس ک منو همسرم نداشتیم ولی خودمون رفتیم ک مطمئن بشیم ب ریه نرسیده ولی دیدیم کا از کار گذشته😔روزای سختی بود ولی گذشت

خانواده  ما چهار نفره  خودم 15 سالمه دوبار کرونا گرفتم تقریبا یک ماه پیش من بابام گرفتیم ...

علائمت از چی شروع شد 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
میگن سرفه و تنگی نفس ک منو همسرم نداشتیم ولی خودمون رفتیم ک مطمئن بشیم ب ریه نرسیده ولی دیدیم کا از ...

چجوری خوب شد؟ تب هم نداشتین؟ یا گلو درد یا بدن درد 

چجوری خوب شد؟ تب هم نداشتین؟ یا گلو درد یا بدن درد 

همسرم 10 روز بیمارستان بستری بود ... امپول زدن براش رمدیوس و اکتمرا چون شدید حالش بد بود... ولی من 6 تا امپول ذمدیسور و هر روز سرم وصل میکردن بهم ... علائم ما بدن درد و سر درد و حس بویایی و چشایی نداشتیم

روزی یه مدل داشت   سر درد . گلو درد. بدن درد . بیقراری   سر گیجه احساس خفگی

ریه تم درگیر شد؟