2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تهوعشون شدیده حتما دکتر ببر دارو بدن

نمیتونم ببرمشون دکتر الان.صبح هم تست دادن براکرونا گفتن دوروز دیگه جوابش میدن.ولی مطمعنم من ک کروناس اصلا انقدر حالشون بده حالت تهوع سرفه تب لرز بیحالی و...

منم الان کرونا دارم حالت تهوم زیاده فقط لطفا دکتر عمومی نرین برین متخصص ریه ما دیشب سرشب رفتم عمومی یه دارو داد بعد دوست شوهرم که داروخانه داره گف همین الان برین متخصص و رفتیم کلی داروی متفاوت داد .برای تهوع هم باید امپول بزنن منم داشتم از دیشب بهترم خداروشکر

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉
نمیتونم ببرمشون دکتر الان.صبح هم تست دادن براکرونا گفتن دوروز دیگه جوابش میدن.ولی مطمعنم من ک کروناس ...

آخه من چی بگم خب اول باید تهوعشون کم شه ک غذا بخورن امروز ببر دکتر ک فردا تو تعطیلی اسیرت نکنن

منم الان کرونا دارم حالت تهوم زیاده فقط لطفا دکتر عمومی نرین برین متخصص ریه ما دیشب سرشب رفتم عمومی ...

متخصص ریه شهرمون فکر نکنم داشته باشه.متخصص داخلی خوبه ببرمشون؟واسه حالت تهوعت دکتر چی بهت داد؟من سه نفر از خانوادم گرفتن خودم دست تنهام. الان سه روزه افتادن رو زمین.ب زور صبح رفتن تست دادن. توان ندارن راه برن.خودمم خوب بودم از دیشب گلوم گرفته.

غدا براشون فقط گوشت گوسفندی بزار بده ابشو بخورن مکمل های ویتامین هم بهشون بده .ویتامین دی ۳.ویتامین ث .و زینک پلاس اینارو به داد خودتم پا به پاشون بخور 

عسل بده بخورن.یه قاشق زردچوبه بریز تو اب ولرم بده بخورن.زنجفیل تازه به حالت تهوشون خیلی کمک میکنه .فقط و فقط وفقط باید به خودت برسی ابلیمو وعسل یادتون نره همگی بخورن با مایعات فراوون تا رفع بشه به حق علی

زنجبیل حالت تهوع کم‌میکنه بعدش کسی که کرونا داره باید زود دارو بگیره ان شااله زود خوب میشن

اره داخلی ببر خودتم هرچی ویتامینه باهاشوون بخور همین امروز ببر تا اکسیژن خونشونو بگیرن .به من دیشب دگزا و نوروبیان زدن که متخصص گف نمیخواسته دگزا بزنی سیستم ایمنیت ضعیف میشه پاشو الان عوض اینجا نوبت دکتر بگیر ببرشون.

زنجبیل حالت تهوع کم‌میکنه بعدش کسی که کرونا داره باید زود دارو بگیره ان شااله زود خوب میشن

قرص بهشون میدم.بابام بهتر شده ى کم ولی داداشم ومامانم افتادن مامانم کبدش ضعیفه میترسم براش

متخصص ریه شهرمون فکر نکنم داشته باشه.متخصص داخلی خوبه ببرمشون؟واسه حالت تهوعت دکتر چی بهت داد؟من سه ...

منم گلوم کیپ بود ختر کوچیکم اول گرفت من ازش گرفتم

قرص بهشون میدم.بابام بهتر شده ى کم ولی داداشم ومامانم افتادن مامانم کبدش ضعیفه میترسم براش

ببرشون دکتر این بیماری تو زیر کار میکنه .باید داروهاشو بگیرن که داروهاشم فقط متخصص ها تجویز میکنن.و پراز انواع ویتامین مهمترینش زینک و دی۳ هستش برای سیستم ایمنی