2777
2789
عنوان

کمک کنید از خودم بدم میاد

130 بازدید | 11 پست

خسته شدم از چاقی هیچ انگیزه ای ندارم فکر کنم ۸۵ شدم میترسم برم رو وزنه هر چی هم پول باشگاه میدم زورم میاد برم یا تازگیا از دکتر غفاری رژیم گرفتم اصلا شروع نکردم  حس میکنم بلغمی هستم 

روزا هیچی نمیخورم  ولی شبا تا صبح دهنم  میجنبه  اگه راهی دارید بگید 

شوهرم خیلی از چاقی بدش میاد خودم بدتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلغمی هستم مشکل هورمونی دارم همه رو بریز دور من دوسال تمام زور زدم لاغر بشم نشد آخر رفتم پزشک رژیم گرفتم الان با ماهی یک کیلو کاهش امیدم رو از دست ندادم و دارم تلاش می‌کنم بدنم سخت لاغر میشه

نیازی نیست بیخودی گرسنگی بکشی یه دستور  رژیم خوب بگیر هرشب 1 ساعت پیاده روی تند برو 6 ماه وزنت میاد پایین منم بیخودی خودمو گرسنگی میدادم از صبح ناشتا بودم تا 3 بعد ناهار میخوردم شام هم سبک میخوردم فکر میکردم لاغر میشم اما فقط صورتم لاغر شد بعد چند ماه رفتم دکتر یه برنامه داد فقط ماه اولش سخت بود بعدش هم بدنت عادت میکنه هم رژیم سبکتر میشه

گرفتم رژیم از دکتر غفاری

رژیم نتی به درد نمیخوره من حضوری میرم هر ماه آنالیز میکنه چربی چه قدر سوزوندی عضله رو چک میکنه کم نکرده باشم ازم میپرسه گرسنه نمیشی با رژیم سردرد نداری کلی برام وقت میذاره رژیمم رو طبق آزمایش مینویسه