2777
2789
عنوان

با دوس پسرم بحثم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 106 پست
سرد باهاش برخورد کن خیلی سرد  تو چت کلپه هارو نصفه بنویس  اگ گف چرا اینطور میچتی بگو چو ...

فکر نمیکنید بهتره یکم درکش کنه؟ خب کار داره سرش شلوغه این کارا باعث میشه سرد بشن نسبت به هم و دعواشون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اول بهت بگم که همشون همینجورین ! یعنی بلا استثنا همه ی مردا اولش واسه مخ زدن ما دخترا خیلی کارا مبکنن ولی بعدش رفتارشون تغییر می‌کنه کمی...

بعدم من درکت میکنم و میگم که تو هم خودتو شده با زور مشغول کاری کن و کمتر آنلاین شو که اون فکر نکنه تو همینجوری بی کار و علاف نشستی فقط با اون حرف بزنی ، بعدم اینکه اگه دوسش داری سر این چیزای کوچیک زود قهر نکن و دعوا راه ننداز البته این نظر منه 

خیلیا شاید مخالف باشن 

....
سرد باهاش برخورد کن خیلی سرد  تو چت کلپه هارو نصفه بنویس  اگ گف چرا اینطور میچتی بگو چو ...

به نظرم اصلا کار درستی نیست ، ایشون هم باید درک کنه و یه ذره منطقی تر نسبت به اینی که شما گفتید فکر کنه

....

بعدش ساعت ١و خورده ای بود اومد و گفت دیگه خیلی خسته شده و چشاش درد میکنه اهنگایی ک ساخته بود هم برام فرستاد و حدود یک ساعت و خورده ای هم حرف زدیم بعدشم خوابیدیم  

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210826_140736_xfcf.jpg بعدشم ک میبینید باز دستش گیر بود و ...

یکم نوع چت و نوع حرف زدناتون شبیه چتای من و دوست پسرمه⁦☹️⁩ دلم تنگ شد براش ولی اونم فعلا نمیتونه بیاد 😢

....
فکر نمیکنید بهتره یکم درکش کنه؟ خب کار داره سرش شلوغه این کارا باعث میشه سرد بشن نسبت به هم و دعواشو ...

وقتی کسیو دوس داری باید ازش معذرت بخای عزیزم 

بگه ببخشید عشقم خیلی سرم شلوغه خیلیم دلم برات تنگ میشه 

اینطوری قشنگ تره تا اونطوری بی محلی کنه