2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه سپاهه، ورودی محدود میگیره اکثر هم پسر. شرایط حجاب و اینا داره. مصاحبه. از لحاظ رتبه علمی هم فکر کنم تیپ ٣ یا ٢ باشه. مدرکت هم درنهایت آزاد نیست باید فکر کنم ٢ برابر مدت تحصیل برای سپاه کار کنی و.. 

من برای رشته‌های علوم پزشکیش رو میدونم اینجوریه. رشته های دیگه نمی‌دونم. 

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))
دانشگاه سپاهه، ورودی محدود میگیره اکثر هم پسر. شرایط حجاب و اینا داره. مصاحبه. از لحاظ رتبه هم فکر ک ...

یکی از دوستان قبول شده،پزشکی،شرایطشو میخواستم بدونم،خودش دو دل بود ک بره یا ن،محدود هست پس ی جورایی..ممنون از راهنمایی تون چیز دیگه ای هم اگه هست بگین ممنون

باران که شدی،مپرس این خانه کیست..
یکی از دوستان قبول شده،پزشکی،شرایطشو میخواستم بدونم،خودش دو دل بود ک بره یا ن،محدود هست پس ی جورایی. ...

اگر به مهاجرت فکر نمی‌کنن و با شرایط مذهبی عقیدتی دانشگاه اوکی هستن رشته و دانشگاه بدی نیست. من دو تا از دوستام پزشکی میخونن و راضی‌ان. 

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))