2777
2789

ازمایشگاه گفت با۲روز عقب انداختن هم اگر باردار باشی ازمایش خون نشون میده

من وقتی ۴روز عقب انداخته بودم ازمایش دادم منفی شد

امروز روزه پنجمه ولی هنوز خبری نیست وفکرهم نمیکنم حالا حالا ها بشم چون حالم مثلِ بعده پاک شدن خوبه خوبه 

پریودامم منظمه 

ماهای پیش که تواقدام بودم هم منظم بود

یعنی ممکنه ازمایش اشتباه بوده باشه؟یعنی زودازمایش داده باشم؟

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک هات مثبته اگه اره بارداری منم هفت ماه پیش این شرایطوتجربه کردم بی بی چکام مثبت بود چهارروزبعدموعدم ازمایش دادم بتام یک بود ومنفی اخرش رفتم سونو فهمیدم باردارم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
بله ممکنه چند روز دیگه تکرار کنید

همین قصد وداشتم ولی ازمایشگاه گفت ممکن نیست دلیلش زودازمایش دادن باشه ۴روز زیادم هست😑

بی بی چک هات مثبته اگه اره بارداری منم هفت ماه پیش این شرایطوتجربه کردم بی بی چکام مثبت بود چهارروزب ...

والا من انقدرررررر پریودام منظمه وقتی ۴روز عقب افتاد دیگه بیبی چک نزدم مستقیم رفتم ازمایش گفتن منفیه

باوجوده منفی بودن ازمایش هم دیگه بیبی چک زدن ب نظرم مسخره اومد

چرا بی‌بی چک استفاده نمیکنی عزیزم و اینکه زود آزمایش ندادی.  اگه تا ی هفته دیگه نشدی ی بی‌بی چ ...

وقتی ۴روز عقب افتاد انقدر مطمئن بودم هستم مستقیم رفتم ازمایش

والا من انقدرررررر پریودام منظمه وقتی ۴روز عقب افتاد دیگه بیبی چک نزدم مستقیم رفتم ازمایش گفتنفیه ...

نه حتمابی بی چک بزن  مال منم بعد چهار روزازموعدم ازمایشم منفی وبود دکترم گفت مال بعضیا دیرمیره توی خونشون

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
والا من انقدرررررر پریودام منظمه وقتی ۴روز عقب افتاد دیگه بیبی چک نزدم مستقیم رفتم ازمایش گفتن منفیه ...

ببين وقتي تو اقدام پريودت جابجا ميشه يعني بدنت داره اماده ميشه

و اكثرا دكترا ميگن برو سه ماه اقدام كن، يعني كوتاهترين زمان كه ميتونه رحمت اماده شه و احتمال داره يكي دوبار پريودت جابجا شه و بعدش نتيجه بگيري

وقتی ۴روز عقب افتاد انقدر مطمئن بودم هستم مستقیم رفتم ازمایش

از این به بعد الکی هزینه نکن. اول بی‌بی چک بزن اگه مثبت بود برو آزمایش

البته تو این شرایط کرونایی آزمایش ندادی عیب نداره . انشاالله بی‌بی چک تون مثبت شد دو هفته بعد برو دکتر و سونو گرافی.  

پسرم، معجزه زندگی من🤩