2777
2789
عنوان

بیاین بگین در طول روز چی میخورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 60 پست
صبحانه رو خیلللللی مفصل میخوریم ناهارو هم معمولا یه غذای گوشتی شام رو خیلی سبک در حد سوپ و کوکو و ...

مث ما😁

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

فعلا که کرونا دارم فقط آبمیوه و سوپ و آبگوشت و بادوم.ولی قبلا آجیل هم زیاد میخوردم.غذا هم هرچی بود میخوردم.بچم طفلی خیلی رشدش خوب بود ولی این ۲ هفته اصلا شکمم تکون نخورده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انواع مغزها رو بخور مخصوصا مغز فندق که خیلی برای معده خوبه. برای من گلابی خیلی خوب بود و معده م تحمل میکرد. تخم مرغ زیاد بخور ماست کشمش ...غذاهایی که دوست داری مربای به هم میگن برای ویار عالیه

من پنیر محلی میخورم خالی خالی 😔

تنها نخور پنیر تنها برای شکسته شدن در بدن فسفر مغزت رو میکشه باعث خنگی میشه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بنام خدا

غصه😄

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

صبحونه 

شیر پسته کشمش 

ناهار 

میوه 

شام همراه سالاد 

۶ ماه باردارم خوراکم زیاد نکردم از اینایی که گفتم تقسیم بندی کردم که تیکه تیکه بخورم و کم نباید بزارم چاق شم 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

الان و تواین هوای گرم بیشترهندونه وخربزه صبونه ها کره بادوم زمینی باشیره قاطی میکنم میخورم ناهارا هیچی شام فقط خیلی گرسنم بشه نون پنیرگردو همین چیزا مقوی کجا بود تو این گرونی آخه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

وعده های غذایی

میوه 

آجیل

عناب

بستنی

میوه خشک

سه تا اولی رو هرروز

بقیه درصورت وجود

گاااااها‌چیپس و پفکی

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ما ناهار سوپ میخوریم  صبحانه مثلا چی میخورین؟؟؟

ناهار سوپ که آدمو سیر نمیکنه

امعمولا هر روز یه چیزی ... کره و عسل ، مربا ، پنیر ، حلوا شکری ، املت ، تست کالباس و پنیر ، سالاد ، سیب زمینی و سبزی خشک ، انجیر و ...

Second Baby is loading 👶🏻