2777
2789

سلام دوستان . من ۱۲ مرداد علائمی داشتم که رفتم دکتر گفت اصلا تست نمیخواد و مبتلا به کرونا شدی . بماند که تمام ۲۱ روز تب داشتم،علایم گوارشی،التهاب گلو ،گرفتگی بینی... .دو روز بعد از بیرون اومدن از قرنطینه خوب بودم دوباره از دیروز گلو دردم شروع شده و دو روزه سردرد دارم که با مسکن خوب میشه، و البته کماکان دمای بدنم گاها بالا میره‌.پدر مادرم بالای ۶۰سال هستن و من نگرانم که از قرنطینه بیرون اومدم،الان با گلودرد مجددی که دارم میترسم و نگران خانوادم هستم. کسی بعد از خوب شدنش گلو درد و یا تب مقطعی داشته؟؟؟این میتونه طبیعی باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه شد هنوز دردامو یه کم دارم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
اره ما هنوز تا هنوز خواهرم سرفه داره منم بینیم گاهی کیپه قلب دردم که دائم دچارشیم

منم قلبم درد میکنه چرا؟

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
طرف یکسال پیش کرونا گرفته هنوز دو تا پله بالا بره(جدی میگم فقط دو تا پله)به نفس نفس میفته

اره اینو میدونم ریه رو درگیر کنه اینجوری گرفتار میکنه، من چون اسم داشتم دکترم اول بهم دگزا داد و ریه ام درگیر نشد.ولی در مورد التهاب گلو و دردش تا حالا نشنیدم.

عوارض کروناس اگه کرونا داشتی 

اره من گرفتم یک ماه شد 

آره من عید یک ماه تب و لرز کرونا انگلیسی داشتم ولی دیگه بعد دوهفته فک کنم ناقل نباشی الان دو هفته د ...

باز هم من ۲۱روز کاملا قرنطینه بودم و خداروشکر به هیچکس انتقالش ندادم.امیدوارم زودتر خوبشی عزیزم .

من یک ماه بعد از خوب شدنم ( اونم کرونا شدید ) فهمیدم باردارم همه چی قاطی شد .عوارض کرونا و علائم بارداری هنوز رفع نشده خیلی سخت بود و هست . دکتر بهم گفت تو همه چی رو قاطی کردی