2777
2789
عنوان

شپش و اسپری دفع شپش...میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 26 پست
چشم عزیزم پودر مورچه ک ی پودر سفیده توفضای آزاد بزنین ب همه جای سر دوساعت توفضای باز بعد باشامپو گل ...

مرسی عزیزم‌، لطف کردی 

من امروز دیدم داداشم گرفته رفت کچل کنه ، ابجی کوچیکمم 

گرفته ، چهار سالشه

مرسی عزیزم‌، لطف کردی  من امروز دیدم داداشم گرفته رفت کچل کنه ، ابجی کوچیکمم  گرفته ، چه ...

عزیزدلم اکثرا میگیرن ولی تنها رمان فوری وقطعی درطب سنتی همونیه ک گفتم حتی تو تاپیک خودم گفتم و راضی بودن خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ وجه ب سر دخترت شامپو نزن خیلی ضرر داره برا بچه بجاش برو شانه مخصوصشو بگیر ب راحتی از شرش خلاص ...

اخه ویزیت آنلاین شدم دکتر گفت بزن دختر بزرگم که گرفته ۸سالش

حتی دکتر گفت برای بچه ۱سالتم بزن ضرر نداره ولی من برای کوچیک نمیزنم

اصلا شامپو نزنین سرتون وقتی شپش داره چ بدتر میشه عزیزم

چرا اخه؟ویزیت آنلاین شدم دکتر گفت این شامپو رو بگیرم 

الان من خیلی میگردم صب تا شب کلا ۳یا ۴ دونه رشک خیلی ریز پیدا میکنم خیلی سخته ها چون دخترم و خودم هردومون شوره سر داریم حالا کسی نیست بتونه مال خودم انقدر دقیق بگرده 

به نظرتون اولشه؟؟

اخه ویزیت آنلاین شدم دکتر گفت بزن دختر بزرگم که گرفته ۸سالش حتی دکتر گفت برای بچه ۱سالتم بزن ضرر ند ...

عزیزم بزن تو اینترنت عوارضشو بخون برا دختر ۸ سالت اشکالی نداره ولی برا کوچولوت فکر نکنم خوب باشه شانه مخصوصشو بگیر اصلا باورت نمیشه ک چقد خوبه هم شپشو هم‌تخمشو در میارهشما شامپو هم‌ک بزنی باز تخمشو ک از بین نمیبره ولی این کامل همشو در میاره

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

خواهرم مدرسه رو سرش شپش افتاده بود نمیدونستیم و ماهم گرفتیم هر راهی ک بگی رو امتحان کردیم ولی همشون دوره ای بودن.. بعترین کار شونه شپش از این استیلاا تو دیجی کالا هم هس ۷۰ تومنه بخر اگ بیکاری تا دوهفته هر روز سرشو شونه کن.. اگه موهاش بلنده رو یه بالشت یه پارچه رنگ روشن بزار اتو بکش موهاشو یا چرب کن صاف شه بعد به شیوه درستش شونه بکشی این دوهفته رو کاملا تموم میشه ما ک اینطوری راحت شدیم چن هیچ شامپویی برای یبار استفاده تاثیر نداشت