2777
2789

سلام دوستان یه دستور پخت چلو گوشت میخوام که از اخر گوشتم بوی زهم نداره زعفران چوب دارچین برگ مو پیاز همه چی میزنم اما از اخر همه اطرفیانم میخورن میگن بونمیده اما واسه خودم اینطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت بو داره دیگه. اون بو هم جز شه. به نظر من که خوبه یکم بو داشته باشه. همش بوی ادویه نباشه

من توی چلو گوشت هویج و گاهی قارچ هم میزنم 

چلو گوشت خالی خالی دوست ندارم. هیجی سبزیجات نداره. فقط گوشت و برنج 🤪. سالی یه بار به اصرار شوهرم درست میکنم

من اول پیاز زیاد رنده میکنم میریزم بعد گوشت میزارم رو پیاز درب قابلمه رو میزارم ۵ دقیقه گوشت تو پیاز بمونه بعد درب برمیدارم زردچوبه و فلفل سیاه و چوب دارچین اضافه میکنم بعد آب میریزم یه هل هم میندازم بعد از دو ساعت بهش زعفران اضافه میکنم آخر که خواستم بیارم بهش نمک و آبلیمو میزنم مزه اش فوق العاده اس امتحان کنید🌺

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...