2777
2789
کلینیک چمران بنظرم بهترین دکترا رو داده

اسم‌دکتر خاصی رو نمیدونید

چون بعضی دکتر ها واقعا با حوصله هستن 

من خیلی استرس دارم‌

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم‌دکتر خاصی رو نمیدونید چون بعضی دکتر ها واقعا با حوصله هستن  من خیلی استرس دارم‌

عزیزم ی دکتر هس من پیشش دندون خرابم جراحی کردم خیلی خوبه فقط الان اسمش یادم نیس فردا از رو برگه وقتم میگم 

خودمم دوتا باید جراحی کنم میرم حتما همونجا

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
عزیزم ی دکتر هس من پیشش دندون خرابم جراحی کردم خیلی خوبه فقط الان اسمش یادم نیس فردا از رو برگه وقتم ...

سلام عزیزم از دکتر جراحتون تو چمران راضی بودین ؟ من واسه کشیدن دندون عقل دنبال دکتر خوبم تو چمران میشه اسمشو بگین

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
سلام عزیزم از دکتر جراحتون تو چمران راضی بودین ؟ من واسه کشیدن دندون عقل دنبال دکتر خوبم تو چمران می ...

ن عزیزم دندون عقلم چمران نکشیدم تو کلینک پشت بقیه الله کشیدم

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
ن عزیزم دندون عقلم چمران نکشیدم تو کلینک پشت بقیه الله کشیدم

دنبال یه جراح خوبم واسه کشیدن دندون عقل که بیمه نیروهای مصلح رو قبول کنه ممنون میشم اگه دکتری سراغ داری معرفی کنی

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
دنبال یه جراح خوبم واسه کشیدن دندون عقل که بیمه نیروهای مصلح رو قبول کنه ممنون میشم اگه دکتری سراغ د ...

بیمارستان پشت بقیه الله خوبه کلن من اسمشاون یادم نیس عزیزم ولی دوتا دندون عقام اونجا کشیدم نمیدونم چقد وضعیت انجام این کارو داری ولی اگ بخیه نزنن بهتره