2777
2789
بذا بسته شه ی سری حروم خورا پولای انچنانی میگیرن بابت تبلیغات هیچ بازدهیم نداره با پول مردم شاهانه ز ...

دقیقا

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طنز بلاک نمیشه؟

فک نکنم اینایی ک دم و دقیقه از خودشون و داراییهاشون عکس میذارن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
یه کمپین انتی بلاگر راه افتاده بلاگرایی که که تبلیغ الکی میکنن پول به حبیب میزنن ریپورت میشن پیج شون ...

ولی مخاطبانشان هستا

انلاین شاپا همه متحد شدن گفتن ک پولی ک میگیرن بلاگرا نه فالور میده بهشون نه بازدهی درست حسابی واسه ه ...

چ خوب❤️

کمپینش کجاس

بیشتر امین فردین هدایت میکنه هر شب اسم چند تا بلاگر و میگه که ریپورت کنن، از آن لاین شاپ ها هم‌میخواد مدارک شاکی بودنشون رو رو کنن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌