2777
2789
عنوان

این حرف یه مرد یعنی چی؟

337 بازدید | 11 پست

اینکه بگه من هیچ نقطه ضعفی ندارم  تو زندگیم .مراقب باش کسی از تو آتو نگیره ک بعدا بخواد اینو نقطه ضعف من بکنه و ازش استفاده کنه.هنوز هیج رابطه جدی ام بینشون نیس.و اینکه بگه تو سالهای سال قراره کنار من باشی اگه بقیه نباشن مهم نیس اما تو سالهای سال همراه و همگام من باید باشی.ضمننا اینم بگم الان ی جورایی همکارن.اقا ریس ی دفتر بزرگ و اون خانومو جای خودش مدیر گذاشته با همه اختیارات.

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

دشمن زیاد داره

از عمق وجودتان ببخشید، گریه کنید، بخندید و برقصیدکه زندگی کردن همین درام ها و تراژدی هاست.(اگر نیاز به مشورت داشتید میتونم کمکتون کنم به ازای لبخندی از سررضایت روی لب هاتون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بهش علاقه داره وخیلیم غیرتی وتعصبیه ازایناکه دیگه میرن رومخ

ولی اصلا اینجوری نشون نمیده

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
بااین حرفانشون داده دیگه،اینکه یعنی توزندگیم خیلی مهمی وبقیه نباشن هم مهم نیس.

اخه رفتارای محبت امیز ب اون شکل نداره

اون ک اره

خوب اینهمه تاکیدش فقط به خاطد همینه دیگه

از عمق وجودتان ببخشید، گریه کنید، بخندید و برقصیدکه زندگی کردن همین درام ها و تراژدی هاست.(اگر نیاز به مشورت داشتید میتونم کمکتون کنم به ازای لبخندی از سررضایت روی لب هاتون)
خوب چ ربطی ب اون دختر داره

خوب مطمئنن دختره رو برای زندگی مشترک میخواد.نه بازی...

وبراش مهمه که از الان محدوده رو مشخص کنه