هر کاری برا عذاب دادن من میکنه بهم میگه تو زن باباتی انقد بهش میرسی خب من چیکار کنم بابام از بیرون میاد ناهارشو میدم شام میدم چایی میدم الکی میگه همه همسایه ها میگن دخترت زن باباش نه تو امروز اینو گفت بابام سرخ شد فشارش رفت بالا منم انقدر خجالت کشیدم که اومدم اتاق نیم ساعته دارم گریه میکنم گریهم بند نمیاد خودم خسته شدم انقدر اومدم تو نی نی سایت تاپیک زدم درد و دل کردم ولی دلم پیخواد به برقی چیزی دست بزنم بمیرم چون بخاطر ابروی بابام نمیخوام از خونه فرار کنم جایی هم ندارم که فرار کنم بخام برم لعنت به این زندگیم که از مادر شانس نیاوردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم مادرتون نیاز به محبت زیاد و توجه احتیاج دارن وگرنه مامانا از خداشونه غذا و شام پدرمون بدیم اونا استراحت کنن ....خب تو غذا درست کن بزار مامانت به بابات برسه
من تو خونه غذا میزارم همه ی کارای خونه رو میکنم چون مامانم خواسته بابام مریضه با این شرایط از خونه بیرون میره دلم میسوزه اب و غذاشو میدم چون میاد میگه تشنمه گشنمه
متاسفانه مادرتون دهن بینه همسایه زر زدن اینم اومده گفته
نه مطمئنم همسایه ها چیزی نمیگن اونا ادمای خوبین مامانم از قصد اذیتم میکنه اینطوری میگه حرصم و دربیاره مامانم سر هر موضوعی هر چند کوچیک عذابم میده فقط این نیست