نه عزیزم همچین چیزی نیست اصن واگیر نداره از آب کثیف میاد اگر بهداشت باشه درگیر نمیشه اون کرونای هام ...
واقعاااا مطمعنی من ک از وقتی شنیدم داره میاد و تلویزیون میگ بایط حتما دوتا ماسک بزنید..دارم اشهدمو میخونم فقط از بس ک نگرانم بخصوص واس بچه م چون این زوزا بچه هام هیلی مسگیرن و ....😭😭😭
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
واقعاااا مطمعنی من ک از وقتی شنیدم داره میاد و تلویزیون میگ بایط حتما دوتا ماسک بزنید..دارم اشهدمو م ...
بله مطمئنم شاهین صمد پور هم گذاشت در موردش... ماسک به خاطر کرونا باید دوتا زد من خیلی وقته دوتا میزنم
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...