2777
2789
عنوان

خیانت

264 بازدید | 16 پست

حس می کنم نامزدم داره بهم خیانت می کنه.

هیچی ندیدم چون ازش دورم.عسلویه کار می کنه.مدتیه سرد شده نسبت بهم، البته قبلش یه دلخوری پیش اومد.حالا شدیدا حس می کنم با یکی دیگست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چیزای اینطوری فک نکن 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

حواست باشه زود قضاوت نکنی ک دلشو بد میشکنی بفهمه 

اگ اینطور نباشه

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
اینجوری فکر نکن به سرت میاد حس مثبت داشته باش شاید کار داره شاید خستش ذهنش مشغوله دلیلی برخیانت ن ...

راستش چند بار به روش اوردم.

خودمم می دونم این رفتارم اشتباه مخضه و روش رو باز می کنه اما یهو فکر خیانتش بد جور به ذهنم حمله می کنه و کنترلمو از دست می دم.

یه بار گفتم گوشیتو بده همین الان چک کنم.به کی فلان استیکر رو فرستادی؟ نشون داد دیدم همکار مردشه.

راستش چند بار به روش اوردم. خودمم می دونم این رفتارم اشتباه مخضه و روش رو باز می کنه اما یهو فکر خی ...

نکن عزیزم

من عشقمو با همین چیزا از دست دادم

توروخدا راه منو نرو

قرار نیست خیانت کنه

اگه میخواس خیانت کنه چرا اصلا اومد گرفتت؟؟

افکار منفی نکن

کدوم رفتارش باعث شده اینجوری فکرکنی

اولا خیلی ابراز علاقه می کرد.بلافاصله پیاممو جواب می داد.خیلی بهم زنگ می زد.حالا همه چیز کم شده.چند بار زنگ زدم پشت خطیش بودم.انلاینه ولی پیاممو دیر جواب می ده.

جدا چیکار کردی که از دستش دادی؟

گیر بی مورد

اینجا نرو

چرا زنگ زدم درحال مکالمه بودی

اونجا چرا میری

چرا دوستات فلان

چرا دیر جواب دادی

و..

اونم اولش بها میداد

بعدم دیگه خستش کردم

گذاشت رفت

اولا خیلی ابراز علاقه می کرد.بلافاصله پیاممو جواب می داد.خیلی بهم زنگ می زد.حالا همه چیز کم شده.چند ...

میدونی عزیزم توام زیاد بهش پیام و زنگ نزن بزار اون بیشتر بیاد سمتت و اصلا بروی خودت نیار ک اتو دستش بدی که من ب تو شک دارم حس میکنم با کسی هستی کمتر پیگیر شو