2777
2789
هزینش  بالای ۶۰۰ هست نتیجه هم نمیده زیاد  برو پیج سوگند خودت میبینی

وای چه گرون

من ریزش زیاد دارم رشدموهامم کنده هررر کاری هم امتحان کردم واسه موهام هیچ فایده نداشت

خیلیا میگفتن این نتیجه داده براشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه گرون من ریزش زیاد دارم رشدموهامم کنده هررر کاری هم امتحان کردم واسه موهام هیچ فایده نداشت خ ...

ن عزیزم نتیجه انچنان نمیده بخوای نتیجه بگیری باید هر ماه بری 

پیج سوگند برو ببین کدوم ماسک مو بت میسازه از اونا خیلیا نتیجه گرفتن فقط صبور باش و ناامید نشو

در مورد مزوتراپی مو نمیشه قیمت قطعی گفت به خیلی چیزا بستگی داره پسردایی من بخاطر ریزش موی شدیدی که داشت رفت پیش دکتر متخصص پوست و مو، دکتر حمید ارونقی

اونجا بهش گفتن لازمه مزوتراپی کنه الان وضعیت موهاش خیلی بهتر شده

سلام و درود 

در پاسخ به سوال شما مایلم تجربه خودم در رابطه با تقویت ریشه مو را در اختیار شما عزیزان  قرار دهم. 

بنده از هیر فیلر استفاده کرده م و جواب بسیار خوبی دریافت کردم. در این رابطه باید اضافه کنم که فیلر مو  گردش خون در پوست سر را سرعت بخشیده و به احیاء فولیکول ها و ایجاد رویش موهای قوی تر کمک می کند. در این محصول از طریق آزادسازی ثابت و تنظیم شده و نفوذ ترکیبات فعال به درون پوست ، کارآیی پپتید ها تقویت شده است.

بر اساس آزمایشات انجام شده توسط شرکت کارژن، کارآیی هر یک از پپتیدها مورد استفاده در ساختار فیلر مو در رویش مجدد مو و فرآیند ریزش مو از طریق آزمایشات مختلف تایید شده است.