2777
2789

من خیلی فن بیانم بده، مثلا موقع حرف زدن هول میشم گاهی زبونم میگیره، صدام به زور از تو چاه در میاد 

زیادخجالتی نیستما ولی خب انگاربلدنیستم درست وحسابی گرم بگیرم وتوشرایط مختلف چجوری صحبت کنم دلم میخادمثل یه عده خوش مشرب باشم وقشنگ صحبت کنم میدونین تایکی رومیببنم انگاربه جزسلام واحوالپرسی حرف دیگه ای بلدنیستم چجوری میشه فن بیان خوبی داشت؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کلاس بری 

کتاب زیاد بخون 

با ادما زیاد برقرار کن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باید کلاس بری  کتاب زیاد بخون  با ادما زیاد برقرار کن

کلاس چی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
کلاس چی

فن بیان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من از بچگی مجری برنامه ها بودم و بعدم بازیگر تئاتر و البته از ۷ سالگی شروع میکردم ب شاهنامه خوانی ک ادبیات فوق العاده سنگینی داشت برای ی بچه ۷ ساله ولی خب نتیجه هم داد چون من یه سر و گردن از همه هم سن و سالام بالا تر بودم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

کتاب زیاد بخون 

توی اجتماع باش مدام

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

میشه گفت بلاهه گوییم خوب نیس و برای کوچک ترین کارمم مثل خرید باید قبلش تمرین کنم که چیا بگم...

ولی خب این توی جمع های دورهمی صدق نمیکنه و یهو بحث سر یه موضوع میشه که من اصن نمی‌دونم چی بگم

و فقط مثل ماست نگاه میکنم😅💔

فن بیان

نمیدونی مجازی هست کسی که برگزار کنه؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نمیدونی مجازی هست کسی که برگزار کنه؟

ن جان

ببین عزیزم من بچه بودم توکلاس ی خط ازرودرس میخوندم همه میگفتن نخون و فلان صدات ضعیفه

خودم هررروز ی موضوع انتخاب میکردم درموردش باخودم حرف میزدم

الان صدام محکمه 

اعتماد به نفسم رفته بالا

توچندتا همایش و اینا شرکت کردم

ببین عزیزم به اطرافیانت که میرسی تماس چشمی برقرارکن

تنفس دیافراگمی رو هم سرچ کن عادت میکنی

حتی قبل ویس دادن چندتانفس عمیق بکش صدات محشرمیشه

سعی کن تو چت با افراد گه گداری ویس بدی البته با اعتمادبه نفس😍💚

حتما کلاس فن بیان🤣

اره