2777
2789
عنوان

باردارم گلودرد و سردرد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 55 پست
باردارم نمیتونم بخورم

جوش نده ها چندان تاثیری توی خوب شدن تون نداره هرچند میتونه کمک کننده باشه شما باید زیر نظر پزشک داروهای ضد ویروس ضد التهاب و ضد انعقاد بگیری بنابراین زودتر زیر نظر دکتر باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته پیش داشتم خوب شدم اول چای کمرنگ بخور دوم گلاب داری یه قاشق بخور بعد از غذات یا قرقره کن ...

واقعا??

ببخور سرکه سیب بدم الان خوبه?

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

منم‌باردارم.تستم دوهفته قبل مثبت شد همین علائمم بود.بخور ک گفتن ممنوع‌.دمنوش ممنوع.اما مرتب اب هویج و اب سیب و آب.اگر بالای سه ماهی آب هویج‌ بخور‌.روزی یه قرص زینک ویتامین سی جوشان.کلسیم و ویتامین دی هم‌هر روز میخردم با مولتی ویتامین .چون من هفته ۲۸ هستم .اگر زیر ۱۶ هفته ای فقط ویتامین دی.با قرص جوشان.مرتب میوه.سوپ .مایعات گرم.عسلم و ابلیمو هم‌زیاد خوردم .دکترم عفونی رفتم فقط استامینوفن ساده و دیفن هیدرلمین داد.گفت مرتب اکسیزن چک کنم‌رسید زیر ۹۵ بستری.ک خداروشکر ا من از ۹۷ کمتر نشد 

فقط باید زود بری دکتر و درمانتو زود شروع کنی  نگرانی از خودت دور کن زود خوب میشی نگران نباش&nb ...

عزیزم

هیچ داروی کرونایی یه خانم باردار نمیتونه دریافت کنه

بسیار خطرناکه متاسفانه 

حالا میگم لطفا باردار نشید توی این مدت وامونده

بهشون برمیخوره🥺😑

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
وقتی همش خونه م ازکجا گرفتم خواهر احتمال نمیدی چون باردارم اینطورم؟ همش سرپام

یعنی همسرتون سر کار نمیره؟

توی خونه کلا تنهایی ؟؟😑

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
منم‌باردارم.تستم دوهفته قبل مثبت شد همین علائمم بود.بخور ک گفتن ممنوع‌.دمنوش ممنوع.اما مرتب اب هویج ...

آ قربونت همه اینا رو پزشک با معاینه وضع شما و سن و وزن و هفته و وضعیت ظاهری خودت گفته من و کس دیگه ایی برات نسخه نپیچیدیم 

منم الان میگم علائم دلتا داره امشب دارو بخوره تا فردا خیلی بهتره براش 

ترو خدا تو خونه خود درمانی نکنید

عزیزم هیچ داروی کرونایی یه خانم باردار نمیتونه دریافت کنه بسیار خطرناکه متاسفانه  حالا میگم ...

من‌کادر درمانم.همسرمم همینطور.قبل اقدام‌چقدر خاهرم گفت صبرکن ببینیم کرونا چی میشه.من قبول نکردم‌گفتم دو سال نگرفتیم الانم‌نمیگیریم‌.متاسفانه گرفت.مردم و زنده شدم.الانم عوارض ناشناختاش رو جنین منو دیوانه کرده نمیدونم چی میشه 

یعنی همسرتون سر کار نمیره؟ توی خونه کلا تنهایی ؟؟😑

چرا میره سرکار

ولی خب کلا رعایت میکنه

ماهم شهر غریبیم باکسی رفت وآمد نداریم همش خونه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
آ قربونت همه اینا رو پزشک با معاینه وضع شما و سن و وزن و هفته و وضعیت ظاهری خودت گفته من و کس دیگه ا ...

اره .مخصوصا چون بارداره .اصلا بخور ممنوعه دوستان هرکی یه چیزی میگه . دمنوش ممنوعه.باید بره دکتر.گرچه داروش فقط دیفن و استاس چون بارداره.اما نباید خود درمانی کنه.باید مرتب اکسیزن چک کنه