2777
2789

سلام ..دوستان لطفا اگه در این باره اطلاع دارید  راهنمایی کنید ممنون میشم ..         من ترم اینده ترم هفت هستم و کلا ۱۹واحد از درسام مونده ک چهارواحدش عمومیه و قانون پیام نور اینه که تو یک ترم دو واحد بیشتر نمیشه عمومی برداشت یعنی هیچ امکانی نداره من این ترم بردارم چهارواحد عمومیو ؟یعنی باید اون دو واحد عمومیو بزارم ترم بعد بخاطر همون یک درس بشم هشت ترمه؟؟اموزش برم میتونه کاری کنه این ترم بردارم؟

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترم اخر میتونی برداری همرو  ی سریام اختیاریه اونا رو اگ معدلت خوبه برندار اصلا

حفظ قران و اندیشه ۲مونده حفظ قران اختیاریه؟ترم اخر یعنی همین ترم هفتم یا ترم هشت؟😐

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
حفظ قران و اندیشه ۲مونده حفظ قران اختیاریه؟ترم اخر یعنی همین ترم هفتم یا ترم هشت؟😐

هر ترمی ک اخر بشه حالا فرقی نداره چند ترمه تموم کنی الان واس تو ٧ اخره 

اندیشه ٢ فک کنم عمویه  حفظ قران اختیاریه  ولی فک کنم از شهریه کم میکرد همچین چیزیی دقیق یادم نیست 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
ترم8میشه اخر

پس ممکنه بگن اون یدونه درسه عمومیو ترم بعد بخون؟😔زورم میاد بخاطر یدونه درس هشت ترم بشم

هر ترمی ک اخر بشه حالا فرقی نداره چند ترمه تموم کنی الان واس تو ٧ اخره  اندیشه ٢ فک کنم عمویه ...

میگن ک شهریه نداره معدل تاثیر داره اها پس ترم هفت اخر بشه ک میتونم هرواحد ک مونده بردارم خدا کنه بشه😢

میگن ک شهریه نداره معدل تاثیر داره اها پس ترم هفت اخر بشه ک میتونم هرواحد ک مونده بردارم خدا کنه بشه ...

اره برا ما که اینطوری بود

فک کنم ی مقدار ا شهریه هم کم میکرد  من دقیق یادم نیست 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
ن دیگ باید حضوری بری دانشگاه برات درست میکنن چون ترم اخری

اره باید برم خیالم راحت بشه ممنون عزیزم بابت راهنماییت🌹🌹