روزگارم مث جهنم دو تا سقط داشتم هرکیو میبینم باردار شده از درون میشکنم بخدا حسود نبودم نمیدونم چرا ایجور شدم چشام کور دیگه از بس گریه کردن خدایا هرکی حامله میشه ذوق بچش میکنه کل فامیل شیرینی میده من بدبخت باید استرس سقط داشته باشم خدایا چرا انقد دلمو میشکنی خدایا بد امتحانی به خودت قسم من انقد قوی نیستم که سربلند بیرون بیام خدایااااااااااااا چرا حس مادرانه تو وجودم گذاشتی چرا هر ماه باید کلی درد پریود بکشم ولی نتونم یه بچه بیارم چرا آخه. مگ من بندت نیستم چرا نمیبینی منو به امام حسینت قسم دیگه بریدم از خونه بیرون نمیرم چون بچه میبینم میزنم زیر گریه تو جمع و فامیل نمیرم که هی نخوام بگم کی بچه میارم خدا تا کی بگم نمیخوام هنوز زوده شوهرم دلش نی خدایا تاوان کدوم گناه ک انقد سخته خدایا تورو امام حسین اگه نمیخوایی حالا حالاها بچه بم بدی بکشم راحتم کن دیگه نمیخوام زنده باشم تورو امام حسین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم گویا بچه دار شدن برا خیلیا هم مشکله هم مهم🥺 امیدوارم نی نی دار بشی عزیزم❤️ استرس و ناراحتی نداشته باش چون فایده و تاثیری نداره هیچ بلکه اوضاع رو بدتر میکنه