سلام. مامانا خیلی استرس بدی گرفتم.پسرمم از هر لحاظ تقویت میکنم ولی هنوز حتی لثه اش ورمم نکرده اما نزدیک ۲ماهه تمام علائما رو داره که دندون در بیاره ولیی هییییچ
ببرمش دکتر؟؟
از اون ور خانواده ها هی نق میزنن پسرت چشه دندون در نیاورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واااا عزیزم هنوز جا داره، پسر من یه سالگی درآورد، درضمن اینو بدون هربچه ای فرق میکنه، مامانم میگه خود من یه سالگی درآوردم، دکتر پسرم گفت تا یه سال و ۳ماهگی جا دارن هیچ مشکلی نیست به خانواده شوهرتم همینو بگو
حریره بادام و سوپ با عصاره پای مرغ مرتب هرروز بهش بده لیمو هم اسلایس کن بده دستش بکشه ب دندوناش سر دوهفته کمتر در میاد نگران نباش، اینا از خودم در نمیارم دکتر سیادتی خدابیامرز گفت الان هر بچه ای تو فامیل ما درنیاره این کارو مکنیم سر ده روز دندوناش نیش میزنه مخصوصا اون لیمو خیلی کمک میکنه
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
هیچ وقت نباید بچه هارو باهم مقایسه کرد چه اشکالی داره دیرتر دندون دربیاره غذاهاشو فعلا میکس کن براش خانواده ها یادشون رفته بچه های خودشونو فقط به آدم به استرس میدن نباید توجه کنی،بچه من تپل بود وفوق العاده تنبل ۵ ماهش تموم شد تازه غلت زد ۹ ماهگی نشست دیرم گردن گرفت متوجه شدم مادرشوهرم پشت سرم گفته بچه مشکل داره😒😒همین بچه تنبل ما ۳ ماهگی دندون درآورد الان بچه دومم فوق العاده زرنکه نسبت به اولی اصلا نباید مقایسشون کرد هر مرحله از رشد به وقت خودش اتفاق میفته به زور که نمیتونی اکاری کنی دندون دربیاره