2777
2789
عنوان

بچه ها ی خانمی هست

396 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها ی خانمی هست ک همه رازاشو قبل و بعد ازدواج ب من میگف

و من همیشه راهنماییش میکردم

اینقد براش وقت میزاشتم و ب درد دلاش و مشکلاتش گوش میدادم و باهاش همفکری میکردم

ولی درکمال ناباوری ب خاطر ی موضوعی اینقد ب من توهین کرد ک تا الآن ک یک ماه از اون ماحرا میگذره هنوزم تو شکم و حالم خیلی بده

تازه فهمیدم ک خوبی کنی بدی میبینی واقعا حقیقته

اگه کسی هس تا بگم چیکار کرد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو.

اره منم خوبی کردم گازم گرفتن𓆩😔𓆪 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

این جور افراد عادتشونه 

"ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی"   "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین!   =/                                                                             

تو ماشین بودیم باهم من سرگرم بودم با بچه هام یهو خودش،و جاریش سرو صداشون بلند شد

بد و بیراه میگفتن ب همدیگه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
وا چ نمک نشناس میبستیش به فحش چرا ناراحت شدی 

خیلی ناراحتم ک درست و حسابی جوابشو ندادم

واقعا من خیلی بی عرضم

خیلی ناراحتم ک درست و حسابی جوابشو ندادم واقعا من خیلی بی عرضم

حالا تعریف کن بعد جواب میدی.. منتظریم مثلا

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!