2777
2789

سلام ابجیا ما خانوادگی کرونا گرفتیم ۵ روزی میشه روز ۳ رفتیم پیش  متخصص دارو داد اینا ولی هنو یهو بی حال میشیم ،غذا چی خوبه بجز سوپ؟ اگه میشه بگید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کباب جوجه گوشت گوسفند تو شیشه بلدرچین میوه انبه سیب اب هویچ🌹انشالله زود خوب بشین

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ماهيچه فكر كنم خوبه دكتر ميگفت همه چى ميشه خورد ولى بايد مقوى و داراى ارزش غذايى باشه  پروتئين و اب پرتقال هم خوبه 

حتى لبنيات كه خيلى ها ميگن نخوريد  ميگفت مشكلى نداره 

پيج دكتر سحر دفاعى رو ببين 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

فقط ماهیچه و جوجه توی تابه

من همسرم 85 درصد درگیری ریه داشت 

نهار ماهیچه گذاشتم و شب جوجه و صبح آب هویج و شب آب سیب مدام دمنوش در حدی که کتری رو خاموش نمیکردم و مدام دمنوش روی گاز بود

به همه گفتم سوپ نمیخوام و هرکی برام سوپ بیاره با قابلمه میذارمش بیرون 

به نظرم سوپ غذای بیمار نیست مخصوصا که شش ساعت سبزیجات میپذه و دیگه خاصیتی ازش نمیمونه

شیشه یعنی چی؟!چند جا شنیدم

هیچی عزیزم بیین یه شیشه بزرگ مثل شیشه های کشک که تمام میشه بردارگوشت بشورباپیازنمک یکم زردچوبه بریز تو شیشه درشو محکم ببند بعدیه قابلمه اب کن شیشه روبزارتوابا بزار بجوشه بعد چند ساعت گوشت پخته میشه 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

طبیعیه بی حالیش که با من تقریبا تا یک ماه بود سعی کنید غذاهای مقوی بخورین مثل کباب آب گوشت با گوشت گوسفند آب میوه های طبیعی سیب و هویج پرتغال لیمو شیرین 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
هیچی عزیزم بیین یه شیشه بزرگ مثل شیشه های کشک که تمام میشه بردارگوشت بشورباپیازنمک یکم زردچوبه بریز ...

آهان منظور اینه خاصیتش هدر نره.من تو زودپز میپزم اونم خوبه

خودت باش