2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنین

128 بازدید | 18 پست

سلام من هرشب ال دی میخورم اماشیش روزه ازیترومایسین هم میخورم ک میگن تاثیرشو خنثی میکنه امشب ال دی خوردم ی ساعت بعدش ازیترومایسین خوردم ...امشب 

رابطه محافظت نشده داشتیم توروزای تخمک گذاریمم هست توروخدا بگین چ خاکی سرم کنم برم اورژانسی بخورم؟؟؟😰

هرشب بعد از رابطه یا همینطوری میخوری

ال دی رو هرشب میخورم اما چن روزه ازیترومایسین میخورم وامشب تو زمان ازیترومایسین رابطه داشتیم میگن اثرال دی رو میبره.. میترسم حامله سم خیلی رابطه پرخطری بود روزای تخمک گذاریمم هست میگم برم اورژانسی هم بخورم چیکارکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخر منم روزای تخمک گذاریم رابطه  محافظت نشده داشتم قرص اورژانسی خوردم یک هفته بعدش پریود شد ...

یعنی همزمان با ال دی ک هرشب دارم میخورم خوردن اورژانسی مشکل ایجادنمیکنه؟؟من حاضرم هرروز پری شم اما باردارنشم😰

یعنی همزمان با ال دی ک هرشب دارم میخورم خوردن اورژانسی مشکل ایجادنمیکنه؟؟من حاضرم هرروز پری شم اما ب ...

اونو نمیدونم منم خیلی ترسیده بودم  بچم ۴ ماهش بود 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

یعنی همزمان با ال دی ک هرشب دارم میخورم خوردن اورژانسی مشکل ایجادنمیکنه؟؟من حاضرم هرروز پری شم اما ب ...

عزیزم دمنوش دارچین زنجبیل بخور حله چه خبره این همه دارو الکی برای هیچی

عزیزم دمنوش دارچین زنجبیل بخور حله چه خبره این همه دارو الکی برای هیچی

توروخدا راست میگی بخدا من شانس ندارم الان ک بچه نمیخوام گیراییم میشه صد.. روزتخمک گذاریمم بوده😰😰😰

دمنوشو تا کی بخورم چن بار؟

چرا اول کارتون رو میکنید بعد یادتون میاد خب مگه نمیدونستی اثرشو کم میکنه اورژانسی بخور 

مشکلم اینه ک اورژانسی بخورم با ال دی ک هرشب میخورم بی اثرنمیشه؟؟؟؟ 

اصلا قرارنبود محافظت نشده بشه لعنت ب این مردای بی ملاحظه اه دلم میخادخفش کنم خودش باخیال راحت خابیده من دارم ازاسترس میمیرم